Maminka.czChování a vztahy

HOROSKOP na červen 2014

Irena Forejtová 2.  6.  2014
HOROSKOP na červen 2014
Co vás čeká a nemine? Hvězdy vám poradí a pokud se jich neumíte zeptat, stačí si přečíst náš článek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Horoskop na červen

Beran (21.3. - 20.4)

Skoro letní počasí má na vás dobrý vliv. Překypujete energií, máte dobrou náladu a potřebu obšťastňovat lidi kolem sebe. Snažíte se tolerovat jejich nedostatky a přehlížet drobné prohřešky. Navíc příjemné červnové dny přejí domácím oslavám a cestám do ciziny. Pracovní nasazení vás ale může totálně vyčerpat. Zvolněte tempo a jednostrannou činnost kompenzujte pohybem nebo naopak, odpočinkem někde v ústraní. Relax si vyberte podle fyzické náročnosti vaší práce. Koncem měsíce vás přepadne nostalgická nálada, ale jen do té doby, než zaplatíte letenky na dovolenou.

Býk (21.4. - 21.5.)

Jako správného Býka vás nikdo jen tak na kolena nesrazí. Nic složitého vás nečeká, ale spíš trochu propadáte hamounství. Pokud si neoddechnete, snadno se stane, že vás penízky navíc sice potěší, ale zastihnou na pokraji sil. Pozitivním myšlením jste si už nejednou pomohli z těžké situace. V rodině se totiž schyluje k válečnému stavu, který se dotkne především dětí. Zázemí najdete právě u nich. Jen náhoda vám pomůže vybruslit ze sporu se ctí, jenže spolehnout se musíte jen sami na sebe. Radost vám udělá kamarádka nečekaným dárkem. A když ne, kupte si alespoň pěkný náramek nebo puntíkatý top k letnímu outfitu.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Blíženkám postavení hvězd naznačuje, že určité události není dobré ponechávat náhodě. Chybí vám soustředění, přesto že cítíte velkou zodpovědnost ke své práci. Dejte přednost kvalitě před kvantitou a nebojte se říci „ne, nechci nebo nemám čas“. Vždyť nejste stroj, a špatné rozhodnutí se těžko vrací zpět. Začátkem měsíce si užijete pěkné víkendy. Dejte však pozor na dietní chyby ať vás neporazí střevní potíže nebo ještě něco horšího. Také se dobře rozhodujte, co komu půjčíte a na jak dlouho. Věc či peníze totiž můžete brzy potřebovat a domáhat se vrácení bude složitější, než si dokážete představit.

Rak (22.6. - 22.7)

Máte šanci změnit to, čím se už dlouho trápíte, protože to považujete za špatné. Chce to jen vystihnout detaily a nebát se o problému promluvit. Ale pozor, záležitost se týká pouze vašeho soukromí. Trampoty si řešte doma a nezatahujte je do práce. Ostatně i tam bude trochu dusno. Neshoda s nadřízeným vás dokonce může dostat do konfliktu se zákonem. Určete si prioritu, co je pro vás nyní důležité, a toho se zuby nehty držte. Trpělivost sice přináší růže, ale vám ovlivní budoucnost. Žijete totiž příliš rychle a chybí vám vnitřní klid. A kde hledat recept na duševní rovnováhu? Zamyslete se nad sebou!

Lev (23.7. - 22.8)

Narozeni začátkem znamení mají před sebou dobré týdny. Zřejmě dostanete neočekávanou nabídku od zaměstnavatele, ale rozhodněte se co nejdříve. Stávající měsíc je pro vás plný změn, během kterých se nebudete nudit ani doma, ani v práci. Připravte se na neočekávané rodinné setkání. Úřadům se nevyhýbejte, pochodíte na nich dobře. Úspěch budou mít zejména ti, kdo na jednání půjdou s klidem. Lvi, kteří nemají trpělivost, by měli raději vyčkat, protože za pár týdnů se karta obrátí a ani složité věci je nezaskočí. Pokud však uznáte za vhodné, nebojte se pořádně zvýšit hlas. Přirozená autorita je nenahraditelná.

Panna (23.8. - 22.9)

Jakási nečekaná událost vás přinutí řešit rodinné záležitosti nebo změnit plány. Pokud se vám někdo bude snažit pomoci radou z vlastní zkušenosti, pozorně jej vyslechněte. Za snahu poprat se s potížemi získáte sympatie okolí a úspěšně prosadíte své nekompromisní stanovisko. Vyděláte si na prodeji, zprostředkování či poskytnutím dobré rady. Ti, co jsou kolem vás, potřebují vaše znalosti, zkušenosti a kontakty. Nebraňte se vyhovět prosbám, i když vaším nepřítelem číslo jedna bude čas. Abyste všechno stíhali, nezbude než si brát práci domů. Pár dní aktivity si vynahradíte krátkou dovolenou.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Nastává pro vás období zaměřené spíše na pracovní aktivity a nové plány do budoucna. Určité věci ještě nemají jasnou podobu, ale během června se vše vykrystalizuje. Máte dostatek trpělivosti a klidně se můžete ujmout práce, na níž kolega zkrátka nemá. Výsledky a odměna se sice dostaví později, ale nějaká ta koruna se bude hodit. Nezadané Váhy by měly při navazování nových známostí dát pozor na příliš temperamentního partnera. Mohl by potlačit vaše přirozené chování v době, kdy to nejméně potřebujete. Rozmyslete si proto, zda jedna divoká noc za ty problémy stojí.

Štír (24.10. - 22.11)

Neuzavírejte se v těchto dnech příliš do soukromí a raději si vyjeďte s partnerem nebo s přáteli do společnosti, nebo uspořádejte veselou párty. Tam by to mělo jiskřit nápady a dobrou náladou! Vaše chvilková rozmrzelost je v rozporu s pohodou, která kolem vás vládne. Dejte si něco dobrého na zub a hned bude svět veselejší!. V práci nezazlívejte úspěch kolegovi jen proto, že váš čas ještě nedozrál. Již brzy přijde. Ti, kteří se narodili v listopadu, si musí dávat pozor na to, aby se z neustálého řešení problémů nestal denní zvyk. Pak vám totiž nezbývá prostor a energie pro nové myšlenky!

Střelec (23.11. - 21.12)

Dostali jste se na rozcestí a nevíte, jak dál pokračovat v milostném nebo partnerském vztahu. Hlavně neříkejte nahlas, že to vydržíte. Je zbytečné věřit, že tyran se promění v beránka. Je čas myslet na sebe a rozhodnout, zda není lepší jít o dům dál. Náladu vám zvedne dobrá zpráva z rodiny, vynikající vysvědčení dětí a tučný benefit od firmy. Vždyť už bylo na čase! Práce vám sice přerůstá přes hlavu, ale výsledky máte. Tak berte, nemáte se za co stydět. Myslete na začátek léta, které si konečně zařídíte podle svého. Budete mít volnost i dostatek prostředků, jen s láskou to bude slabší.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Ještě trochu budete muset na sobě zapracovat, abyste se prosadili. Tam, kam míříte, schází jen trochu vaší vůle, hrstka úsilí a chuť rozšířit si odborné znalosti. Zázemí máte, partner splní vše, co vám na očích uvidí. Ale pozor, nesnažte se zneužít jeho velkorysost a nebraňte se netradičnímu řešení. Neumí vařit? Nevadí, však on si poradí. A nezapomeňte partnera chválit, chválit a chválit. Váš vztah to jen upevní. Kde nepomůže rodina, zaskočí přátelé, kterým můžete důvěřovat. No řekněte, kdo to má?

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Nemusíte stále vymýšlet nové překvapení jen pro svého partnera, zaměřte pozornost i na ostatní lidi z blízkého okolí, ať už jsou to děti, rodiče či prarodiče. Empatické cítění sice není vaší silnou stránkou, ale proč bližním občas neudělat radost? Pokud máte partnera, který je ve stejném znamení jako vy, případně ve znamení Panny, jste dítětem štěstěny, alespoň co se týče erotického soužití. Využijte vzájemné naladění na společnou strunu a dopřejte si sexu, co hrdlo ráčí. Klidně se rozmazlujte, je správný čas povolit uzdu a sáhnout po úsporách. Kdy jindy si užít jeden druhého, když ne o dovolené?

Ryby (21.2. - 20.3)

Hvězdy jsou vám nakloněny, proto se i v rodinných vztazích a lásce začíná vyjasňovat. S dětmi si promluvíte otevřeně a bez předsudků. Dobře víte, že pravidlo rodičovského veta už na ně dávno neplatí. Dařit se vám bude i v podnikání a bylo by dobré příznivou dobu využít k uzavření důležitých dohod. Určitě však přitom nezapomeňte dodržet nejdůležitější pravidlo – před podpisem si dobře přečtěte dokumenty. Marnivost bude pro vás v druhé dekádě velkým pokušením, ale odoláte. Uvědomíte si, že věci, které jste chtěli, vůbec nejsou důležité. Do června vykročíte s radostí a úsměvem.

Témata: Chování a vztahy, Nejdůležitější pravidlo, Letní počasí, Špatné rozhodnutí, Trampoty, Červ, Pracovní nasazení, Přirozená autorita, Horoskop, Rodinné setkání, Červen, Poskytnutí, Prosba