Maminka.czChování a vztahy

Horoskop na duben 2013

Irena Forejtová 3.  4.  2013
Co vás čeká a nemine? Hvězdy vám poradí a pokud se jich neumíte zeptat, stačí si přečíst náš článek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Beran (21. 3.–20. 4.)

Využijte své osobní kouzlo a to, co jste si předsevzali, se vám brzy splní. Snažte se přitom vyvarovat stresu a špatné nálady. Pokud přitom budete mít pocit, že ne všechno pokračuje podle vašich představ, vydržte, závěr měsíce vás potěší. Potřebujete načerpat novou energii a proto se snažte věnovat také svým zájmům. Vydejte se do přírody, procházka vám udělá dobře a načerpáte novou energii, se kterou přijde i pravá jarní nálada a slunce v duši.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Máte pocit, že se na vás hrne pohroma? To je jen odraz vašich tužeb a přání. I když to tak nevypadá, právě prožíváte období, které vám nesmírně vyhovuje. Ze shonu čerpáte nejvíc sil a budete se cítit jako po perfektní dovolené. Nesmíte však v tempu polevit. Dotáhněte vše do konce a nic nenechávejte na náhodě. Nebudete vůbec litovat, že jste možná udělali něco i proti své vůli. Uvidíte, že vaše mysl bude klidnější a všechny pochybnosti i chmury pominou.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Čeká vás trochu zmatené období, které bude vyžadovat otevřenost při řešení problémů. Nebude se vám totiž návrh vašich nejbližších moc zamlouvat a budete muset vyjádřit svůj nesouhlas. Vše se však vyjasní a vy z toho budete mít dobrý pocit. Čas brzy ukáže, že rozhodnutí bylo správné. Podaří se vám splnit partnerovo přání, ačkoli vás to bude stát trochu větší obnos. Užitek však bude oboustranný a potěší vás oba. Koncem měsíce přinesou děti překvapivou zprávu, která vám vyrazí dech.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Příjemné dny, plné možností a příležitostí naplní celou půlku aprílového měsíce. Nezapomeňte však rozlišovat, co je pro vás dobré a co ne, protože by vám mohly uniknout skvělé a atraktivní zážitky. Co je však pro jiné zábava, vás obvykle nudí. Hledejte tedy aktivity, které vám přinesou více užitku. Zkuste se zaměřit ve větší míře na sport. A ještě varování – dejte si pozor na zdraví, věnujte zvýšenou pozornost při řízení auta a vyhýbejte se konfliktům s opačným pohlavím.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Konečně budete mít čas na koncerty, společenské posezení a akce vyššího formátu. V citové oblasti můžete prožít nádherné chvíle či nezapomenutelnou noc. Můžete se seznámit s někým zajímavým a navíc atraktivním. Nedívejte se však na něho příliš idylicky, ráno bývá realita většinou úplně jiná. V těchto dnech si můžete dovolit i mírně prohřešky ve stravování. Po zdravotní stránce vás zaskočí nepříjemnost a prožijete více strachu, než bude nutné.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Pokud budete pracovním záležitostem věnovat náležitou pozornost, vyplatí se vám to, dosáhnete svého. V citovém životě se pohybujete ode zdi ke zdi, ve vztazích vám hrozí rozchody. Volte diplomatickou cestu a nechtějte odvrátit to, co se nedá. Vyhýbejte se těžké stravě, upřednostňujte ovoce, zeleninu a bylinkové nápoje. Vaše současné rozpoložení může vyřešit několik dní mimo dům, kde si budete moci sami o všem popřemýšlet. Cizí prostředí vám pomůže.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Chtěli byste to i ono, ale čas plyne rychleji, než potřebujete. Musíte se naučit řadit priority a stanovit si co je pro vás nejdůležitější. Pokud se rozhodnete správně, budete z toho mít dobrý pocit a nebudete cítit únavu. Při pohledu do zrcadla si uvědomíte, že nadešel čas věnovat se sami sobě. Navštivte koupaliště, sportoviště, kadeřnici či masáž a dopřejte si dostatek zdravého vzduchu. Hřejivé sluneční paprsky ve vás vyvolají příval nové energie. Využijte ji.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Vaše nálada je na misce vah. Pokud neovládnete negativní pocity, můžete se dostat do problémů. Pokud dokážete být trpěliví a klidní i v takových věcech, které vyžadují rychlé a pružné jednání, budete mít úspěšné dny. Své finanční záležitosti raději nyní neřešte a se žádostí o zvýšení platu také ještě počkejte. Koncem měsíce by se mělo řešení vašich osobních zájmů urychlit. Je možné, že se ve vaší blízkosti objeví někdo, kdo vám už někdy pomohl.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Všichni duševně pracující Střelci stihnou mnohem více práce i zábavy, než kdy jindy. Vyčerpání nehrozí, ale psychika bude trpět. Někdo se vás bude snažit vytočit, jenže se mu to nepovede, jako chytřejší včas ustoupíte. Budete mít radost z dětí a rodiny, ale přesto máte někdy pocit, že vám ještě něco ke štěstí chybí. Nevíte co, ale pravděpodobně v sobě objevíte nové kreativní sklony. Že by přece jen po létech přišly ke slovu pletací jehlice a barevná klubíčka?

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Začátkem měsíce nebude chybět vzrušení. V první řadě ale musíte zařídit jisté majetkové záležitosti. Současně se naplno budete věnovat rodičům, dětem, nakupovat, případně renovovat byt či dům. Rodina tedy dostane přednost před kariérou a zdá se, že to váš zaměstnavatel tentokrát konečně přežije. Až koncem měsíce budete řešit dilema, zda se zbavit nahromaděné práce, nebo raději relaxovat, či si dopřát krátkou dovolenou. Duben bude prostě náročný měsíc.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Přišel čas zabouchnout za jistými věcmi dveře a pohnout se v životě dál. Změny jsou nevyhnutelné, i když ze začátku z nich budete mít obavy. S vervou se pustíte do činností, které vám přinášejí radost, ale během uplynulých dvou letech jste je zanedbávali. Nakonec se bláznivý duben zařadí k vašemu nejlepšímu měsíci v tomto roce. Vyčasí se totiž v oblasti mezilidských vztahů. Buď potkáte toho pravého, nebo oživíte své současné partnerství.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

S prosluněným jarem přichází možnost vydat se za vysněnou finanční příležitostí. Pokud chcete požádat o zvýšení platu, neváhejte. Případně nastartujte nové podnikání. Téměř určitě bude finančně úspěšné. Spoléhejte se však zejména na sebe. Zvýšený přísun peněz může souviset s výhrou, dědictvím či mimořádnou odměnou. Je také možné, že přijmete pomocnou ruku, abyste se dostali blíže ke splnění svého dávného snu. Zejména první týden je pro start nových projektů jako stvořený.

Témata: Chování a vztahy, 1. týden těhotenství, Osobní kouzlo, Nový projekt, Duben, Zvýšený přísun, Cizí prostředí, Partnerovo přání, Horoskop