Maminka.czBatole

Horoskop na květen: Co čeká vaše děťátko?

Valérie Čermáková 6.  5.  2012
Co čeká a nemine vašeho potomka? A hlavně, na co se máte připravit vy? Co vám přinese rozkvetlý máj?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Býk
20. dubna–20. května

Tvrdohlavost a snaha žít ve stereotypu jsou Býkům vlastní. Pokuste se mu ale
ukázat také další krásy života, a jak zajímavý může být svět mimo vyježděné
koleje. Co takhle přespání u kamaráda? Risknete?

Blíženci
21. května–20. června

Dozvuky střevní virózy se projeví i u vás doma. Skoro celá republika ji má již zdárně za sebou, vás čeká mírná žaludeční nevolnost, možná zvracení. Vydržte, jde jen o pár dní, pak už bude následovat období plné zdraví.

Rak
21. června–22. července

Mluvte na něj. Ráčci vyžadují komunikaci a pozornost, pokud obojí nemají, chřadnou. Prostor k vyjádření svého názoru ale dejte i dítěti. Jinak bude smutné. Raci rádi diskutují, a když jim to neumožníte, stáhnou se do sebe.

Lev
23. července–22. srpna

Myslíte si, že jste pro své zlatíčko autoritou? Tak to ani náhodou. Jste jenom nástrojem k vykonávání příkazů a úkolů. Chcete-li to změnit, jděte na jeho výchovu nenásilně a klidně. Se Lvíčky je vždy těžké pořízení… Mají totiž jasno, kdo tady vládne.

Panna
23. srpna–22. září

Holčičky narozené v tomto znamení vás potrápí snahou vypadat jako princezny vždy a všude. Počítejte s tím, že také cestu MHD budou chtít absolvovat v kostýmu. Synové se naopak rozhodnou, že jim nestojíte za slovo, a uzavřou se do světa fantazie.

Váhy
23. září–22. října

Jejich technická zdatnost přivede k šílenství především tatínka. Vy kontrolujte, jestli děti nemají v dosahu nebezpečné přístroje, kterými by si mohly poškodit zdraví!

Štír
23. října–21. listopadu

I když je během roku tvrdohlavý až běda, počítejte s tím, že květen je pro něj opravdu měsícem lásky a mazlení. Užívejte si přízně a sbírejte pusinky do zásoby. Tahle dobrá nálada mu nikdy dlouho nevydrží.

Střelec
22. listopadu–21. prosince

Budete se trápit s jídlem. Co nezná, do úst nevezme, takže se připravte na smlouvání, uplácení a dřinu. Nebo víte co, nechte svého potomka říci si, kdy má hlad. Až totiž tenhle pocit přijde, sní, cokoli mu naservírujete.

Kozoroh
22. prosince–19. ledna

Je unavený neustálou snahou získat chválu, být nejlepší ve školce, neklaďte na něj přehnané nároky, vždyť prázdniny jsou za dveřmi. Spíš si společně užívejte svobody a jeho pocitu, že vše nemusí běžet podle jízdního řádu.

Vodnář
20. ledna–18. února

Pokud vaši rodinu doprovází nudlička, rozhodně to není proto, že byste se málo oblékali. Objednejte sebe a své dítě na alergologii. Řešení je na dosah ruky.

Ryby
19. února–20. března

Touží po pohybu, vydejte se proto na celodenní výlet. Pro vaši mrštnou Rybičku je nezbytností pobyt na čerstvém vzduchu. Doma se souží.

Beran
21. března–19. dubna

Rodinná oslava se nečekaně zvrhne v boj o nadvládu dětí nad dětmi. Vaše bude vítězit, což se nebude líbit dalším maminkám ani jejich potomkům. Necháte svého Beránka prosadit se a vládnout ostatním?

Témata: Děti, Časopis Maminka, Předškolák, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, Chování a vztahy, Jízdní řád, Horoskop, Žaludeční nevolnost, Celá republika, Květen, Vaš, Rodinná oslava, Květ, Uplácení, Děťátko