Maminka.czChování a vztahy

Horoskop na květen: Co vám přinese měsíc lásky?

Irena Forejtová 2.  5.  2013
Horoskop na květen: Co vám přinese měsíc lásky?
Co vás čeká a nemine? Hvězdy vám poradí a pokud se jich neumíte zeptat, stačí si přečíst náš článek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Beran (21. 3.–20. 4.)

Snažte se využít každou volnou chvilku k odpočinku a relaxaci. Volný čas pro sebe potřebujete jako sůl. Máte nervy na pochodu a pocit, že se vás každý snaží vytočit. A většinou se to daří, protože se zabýváte nepodstatnými maličkostmi. Nasměrujte síly k upevňování zdraví a vykročte kupředu pravou nohou. Není potřeba všechno stihnout, dovolená je ještě daleko a do té doby se konto i vztahy srovnají do normálu.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Pokud partnera znáte, dobře víte, že prosby se míjí účinkem. U něho funguje jedině přesně cílená ženská diplomacie. Jestli po něčem toužíte, pomůže nenápadná inspirace. S dárkem vyrukuje sám od sebe. Společné víkendy s rodinou přinesou spoustu zážitků a dobré nálady. Vše, co budete dělat v zaměstnání dokážete zvládnout bez nejmenších problémů. A dokonce přijde životní šance se seznámit se s osobou, která bude klíčová pro váš další postup v kariéře.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Starosti už pominou a vše se v dobré obrátí. Budete doslova sršet chutí do života. Nesmíte však zapomenout na kompromis. Je totiž možné, že dostanete pracovní nabídku ze zahraničí, která si vyžádá z nároků trochu slevit. I váš osobní a rodinný život proběhne v příjemné atmosféře naplněné láskou a porozuměním. Po zdravotní stránce se připravte na to, že vás bude častěji bolet hlava, ale jinak jste zdravotně v pořádku.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Neposednost je typickým rysem vaší povahy a stále potřebujete dělat. Nebude tomu jinak ani v následujících dnech. Odpočívání, to není váš styl. Proto si na relax najdete činnost, která vás nenechá v klidu ani na chviličku. Mohli byste si dopřát malé povyražení, nic nebrání v hledání nové lásky. Klidně vezměte osud do svých rukou a nebraňte se novým výzvám. Pokud jste však již zadaní, vaším úkolem bude vnést něco nového do možná trochu stereotypního života.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Zkroťte svou přílišnou upřímnost. Nesdělujte své záměry kudy chodíte a každému na potkání, nemusí se vám to vyplatit. Pokud máte pocit, že se vám daří, nechte si to pro sebe, protože všude číhají závistivci, kteří jen čekají na příležitost, aby vám to „osladili“. V citové oblasti máte pocit jakoby se všechno zastavilo na bodu mrazu. Pokud už si nemáte s partnerem co říci, přehodnoťte situaci jestli se z ní nedá včas vycouvat. Dokud je čas.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Jednoduše se vyhýbáte pravdě a nechcete ji za žádnou cenu vidět, natož uznat. Je to sice pro vás trochu náročnější období a vy se budete snažit uspět v životní zkoušce, ale uvědomte si, že nelze dosahovat vytyčených cílů za každou cenu. V práci se budete potýkat s překážkami, které budou bránit dosažení stoprocentních výsledků. To vás může psychicky rozhodit a podráždit, a také ovlivnit vaše chování doma. Pozor, hrozí ostřejší výměny názorů mezi vámi a vaším partnerem.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Získat si nyní váš respekt a důvěru je věru velmi těžké. Na vině je psychický blok, a proto se lidem vyhýbáte. Je nejvyšší čas prolomit bariéru,neboť trpíte vy i vaše okolí. Važte si všech, kteří vás milují a které milujete vy. Zaslouží si to. Dopřejte si romantické večeře spojené s procházkami a příjemným rozhovorem, který můžete ukončit v soukromí vaší ložnice. Začnete si více věřit a všechno zlé se obrátí tím dobrým naruby.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Často rekapitulujete a vychází vám, že jste prožili skutečně náročné období plné stresů a nepříjemností. Byla to zkušenost k nezaplacení. Méně razantně prosazujete své názory, a dokonce se necháte okolím přehlasovat, aniž utrpí vaše ego. Doma se rozhostí pohoda a spokojenost, kterou přenesete i na svého partnera a odměnou vám bude celkový stav příjemné harmonie. Proto již nyní bez obav plánujte pěknou dovolenou.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Okolí vás přesvědčí, že i vaše zkušenosti a fantazie nemají hranice. Neváhejte, dejte se poučit od zkušenějších a zariskujte. Risk je zisk, avšak v těchto dnech jen v lásce, což je v máji docela fajn a patří to k němu. V pracovních aktivitách najdete úsměvné prvky. Přestože nebudete patřit k těm nejvýkonnějším, přece jen dokážete spoustu věcí vyřešit. Vaše znamení vás přímo předurčuje k tomu, že budete pro okolí platnou oporou.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Po spěchu a náročném období je třeba zúročit a umět prodat své schopnosti a znalosti. Obklopte se lidmi, kteří se ve svém oboru vyznají a nedůvěřujte těm, kteří již někdy zklamali. V krizových situacích budete mít dostatek sil. Nebojte se inovací v práci a neberte na sebe zodpovědnost za problémy druhých. Do budoucna se věnujte i svému hobby. Nebude to práce navíc, ale radost, která přinese pozitiva v podobě finančních bonusů.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Toužíte po pevných a spolehlivých vztazích. Bude však záležet na vás, jaký zvolíte přístup. Možná, po zralé úvaze změníte životní priority. Předsevzetí a sny však nestačí, tentokrát se budete muset obrátit k realitě čelem. Začátek května nebude moc růžový, postupujte ve všech záležitostech dostatečně prozíravě a nepanikařte. Nic není tak horké, jak se uvaří. Budete potřebovat vyčistit hlavu, a na to je nejlepším lékem turistika nebo alespoň dlouhá procházka.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Přílišná okázalost a marnotratnost ohrozí finanční nebo obchodní úspěch. Pozor na přepracování! Ke své práci byste měli mít pozitivní vztah a měla by vás bavit. Jinak hrozí vyhoření a nechuť cokoli začínat, natož dotáhnout do konce. Vaše potíže vyvěrají z pocitu nepostradatelnosti a velkého smyslu pro pořádek. To vás brzdí a tím ztrácíte cenný čas i energii. V rodinném kruhu začínáte být nepopulární. Chtělo by to trochu přeprogramovat na vlídnější vlnu a umět občas ostatní pochválit.

Témata: Chování a vztahy, Nejlepší lék, Diplomacie, Váš úkol, Finanční bonus, Psychický blok, Nejmenší problém, Turistika, Dlouhá procházka, Květ, Měsíc, Květen, Horoskop, MEŠ