Maminka.czChování a vztahy

Horoskop na leden 2013

Irena Forejtová 1.  1.  2013
Horoskop na leden 2013
Co vás čeká a nemine? Hvězdy vám poradí a pokud se jich neumíte zeptat, stačí si přečíst náš článek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Beran (21. 3.–20. 4.)

Počátek nového roku pro vás bude téměř den co den ve znamení novoročních oslav. Všude kolem sebe uvidíte dokonalý zmatek, dobrodružství a příležitost k zábavě. Z tohoto důvodu se asi v práci příliš nepřetrhnete, ale zato si veselé dny parádně užijete. Změny, které nastávající rok přinese, uvítáte s otevřenou náručí a s dobrým pocitem, že se stále něco děje. Žádné starosti si nebudete připouštět a stanete se tak oporou pro partnera i své okolí, které bude potřebovat povzbuzení.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Zaskočí vás citové záležitosti, a to s takovou intenzitou, že se jen těžko soustředíte na cokoliv jiného, natož na smysluplnou práci. Vše odstartovala silvestrovská noc a následné oslavy příchodu nového roku, takže pokud jste se v této době s někým seznámili, budete žít jen láskou, a dost možná vztah vydrží i delší dobu. I v dlouhotrvajících vztazích zažijete více porozumění a citovosti - můžete snáze urovnat spory a problémy. V pracovní oblasti dostanete tip na lepší uplatnění.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

I když to bude trochu obtížné, nenechte se vyvést z míry tím, co se děje ve vašem nejbližším okolí. Je to jediný způsob, jak předejít depresím. Podstatné pro vás bude zabývat se péčí o vlastní duši, utřídit si myšlenky a zůstat sama sebou. Máte před sebou rok, který bude bohatý na city, a proto musíte najít vnitřní sílu a sebejistotu, abyste neopakovali stejné chyby z minulosti. Zbavte se tedy všech pochybností, předsudků a deprimujících vztahů - přijdou lepší časy.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Leden bude vašemu životnímu tempu velmi vyhovovat. Bude významný jak z pracovního, tak z finančního hlediska. Nakonec se vám zúročí vaše tvrdá dřina, a i když se zřejmě nezastavíte, budete mít pocit, že to všechno má smysl. Jediné, co se vám může trochu vymykat z rukou, budou rodinné vztahy. Nejen proto, že vám na ně nezbude mnoho času, ale i proto, že starosti a problémy uberou spoustu času a energie, které si šetříte na aktivní odpočinek. Hlavu vzhůru, sníh bude na horách až do jara a zimních radovánek si ještě užijete ažaž.

Lev (23. 7.–22. 8.)

S příchodem nového roku jste nezvykle zvážněli a uvědomili si hodně souvislostí v životě. Leden pro vás bude náročné, ale na druhé straně užitečné období. Pokud jste tak neučinili již v závěru loňského roku, vymaníte se konečně ze starých závazků a starostí, abyste už od února mohli nabrat dech a vrhnout se do víru života. Proto si svou energii v lednu šetřete, snažte se zregenerovat své síly, a to jak fyzické, tak i psychické. Vyhledávejte klid, odpočívejte, relaxujte ... Brzy zjistíte, že se vám to náramně vyplatí.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Po velkolepých a vydařených novoročních oslavách si budete v průběhu celého ledna připadat, že už máte to nejtěžší za sebou. Ale jak v následujících dnech zjistíte, bude to jen proto, že vám události "dovolí" získat čas a energii na to, abyste pak vše zvládli ještě lépe. Snažte se proto vyřídit co nejvíce naléhavých osobních věcí právě během tohoto měsíce. Zvedne se vám nálada i sebevědomí a fyzicky pocítíte příliv nové energie.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Stojíte na prahu nové etapy svého života a hned v lednu se to bude týkat vašich citů a vztahů. První měsíc roku vám přinese nové seznámení, nové lásky, díky kterým můžete opustit staré svazky, abyste zkusili své štěstí a nenaplněné touhy. Možná ještě více než osobního života se to dotkne vašich pracovních vztahů, kde budete mít opravdu vynikající příležitosti. Všechny kontakty, které nyní navážete, vám mohou výrazně usnadnit cestu za kariérou a uplatněním všech schopností. Díky své vynikající intuici se vyhnete případným omylům.

Štír (24. 10.–22. 11.)

S novoročními oslavami se vám zvedla chuť do života. A věřte, že vám to jen prospěje. Konečně se zaměříte na příjemnější stránky života. V kariéře vám nyní nic neuteče, vykročili jste totiž směrem k úspěchu, takže se můžete více uvolnit a vychutnávat dary života. Je to také ideální čas na studium cizích jazyků, které budete nezbytně potřebovat v osobním životě i v práci. Pokud jde o vaše vztahy, těšte se na příjemné setkání.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Hned v první polovině ledna se připravte na to, že budete neustále něco dohánět a řešit resty z loňského roku, takže se budete muset rychle vzpamatovat a pustit se do práce. Pokud vše zvládnete během ledna, budete si pak moci v následujících měsících vydechnout. Potrápit vás mohou i zdravotní potíže – nejvíce hrozí bronchitida a různé virózy. Proto bude důležité, abyste nic nepodcenili a v případě problémů se snažili chorobu důkladně vyležet. Vyhýbejte se také přelidněným místům.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Jste energická osobnost, se silnou vůlí, která se nebojí rizika. Už jen proto pro vás bude tento rok znamenat vykročení novým směrem. I přesto, že máte rádi jistotu a nejste příliš nakloněni změnám najdete dostatek energie vyzkoušet nový životní rytmus, který přinese pozitivní obrat celé vaší rodině. S nebývalou lehkostí zvládnete splácet hypotéku, naučit se cizí jazyk, dostavět dům nebo si našetřit na nové auto. Tak se do toho s vervou pusťte a využijte toho.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Sentiment peněženku nenaplní, protože okolí budete vnímat přes emoce, což nepřispěje k vaší vnitřní harmonii. Zkuste v rozhodujících chvílích upřednostnit rozum před city, abyste se vbrzku nedostali do finančních problémů. Náladu vám může podstatně zlepšit pohybová aktivita v posilovně, bazénu či chůze. A není od věci se naučit si všechno dobře naplánovat, takže si kupte dobrý diář, neboť udržet potřebné tempo bude to nejtěžší.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Váš filozofický postoj k životu a racionální myšlení jsou v tomto roce potenciálem, který byste neměli promarnit. Díky originalitě a skvělým nápadům se vám během roku podaří vyřešit i několik let trvající problémy. Vše se vám bude dařit. V tomto roce budete mít tolik energie, že ji budete moci rozdávat. Dejte si pozor, aby vám něco z ní přece jen zůstalo a nezapomínejte občas projevit i své city, neboť i protějšek chce být milován a taková snídaně do postele dokáže úplné zázraky.

Témata: Chování a vztahy, Led, Silvestrovská noc, Finanční problém, Nové auto, Horoskop, Novoroční oslava, Nový směr, Tvrdá dřina, Pohybová aktivita