Maminka.czChování a vztahy

Horoskop na leden 2016: Jak se vám bude dařit v prvním měsíci

Irena Forejtová 1.  1.  2016
Co vás čeká a nemine v prvním měsíci roku 2016? Jak se vám bude dařit v oblasti lásky, kariéry i zdraví? Zeptejte se hvězd!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Lev (23.7. - 22.8.)

Pamatujte, že v práci existují věci, které jsou mimo vaši kontrolu, proto se snažte nebrat si věci moc osobně. Pokud jste někomu v minulosti pomohli, možná on pomůže vám, nebo se vám to vrátí jiným způsobem. Může se stát, že přátelé, s nimiž máte naplánovanou zimní dovolenou, odjezd na poslední chvíli zruší. Důvod bude prostý – pomluvy. Ale s tím se netrapte, skutečný přítel nikdy nedělá závěry na základě neověřených zpráv. Sbalte kufry, pořiďte si nový lyžařský model a hurá na sjezdovku. Tam si vyčistíte hlavu i plíce a nakonec budete rádi, že si s rodinou pobyt na horách užijete sami.

Témata: Chování a vztahy, Pracovní problém, Pár věcí, Dobrý partner, Bylinkový čaj, Začátek roku, Měsíc, Celý měsíc, Náročný úkol, Dar, Led, Momentální situace, Rozdílný názor, Skutečný přítel, Hlavní úkol, Nový rok, Vládce, Jak, Soustředěnost, Chrome, Nová práce, MEŠ, Merkur, Pracovní život, První měsíc