Maminka.czChování a vztahy

Horoskop na leden 2016: Jak se vám bude dařit v prvním měsíci

Irena Forejtová 1.  1.  2016
Co vás čeká a nemine v prvním měsíci roku 2016? Jak se vám bude dařit v oblasti lásky, kariéry i zdraví? Zeptejte se hvězd!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Střelec (23.11. - 21.12.)

Nahlédněte konečně do svého svědomí a začněte na sobě pracovat. Hlavním úkolem bude pěstování pevné vůle, a to po každé stránce vašeho života. Aktuální situace v zaměstnání vás donutí, abyste přišli na to, v čem spočívá váš problém. Je však pravděpodobné, že vás podrží nějaký přítel nebo dobrosrdečný kolega. V milostných vztazích vám neuškodí trochu romantiky. Věnujte svému partnerovi kytici svých pestrých citů a ukažte mu svou náklonnost. Tento měsíc je vhodný k pití bylinkových čajů. Pijte je s chutí a s vírou, že příroda má velkou a kouzelnou moc.

Témata: Chování a vztahy, Pracovní problém, Začátek roku, Dar, Merkur, Horoskop, Momentální situace, Pár věcí, Nová práce, První měsíc, Rozdílný názor, Dobrý partner, Soustředěnost, Velké dobrodružství, Pracovní život, Silvestrovská noc, Hlavní úkol, Vládce, Skutečný přítel, Jak, MEŠ, Celý měsíc, Měsíc, Bylinkový čaj, Led