Maminka.czChování a vztahy

Horoskop na leden 2016: Jak se vám bude dařit v prvním měsíci

Irena Forejtová 1.  1.  2016
Co vás čeká a nemine v prvním měsíci roku 2016? Jak se vám bude dařit v oblasti lásky, kariéry i zdraví? Zeptejte se hvězd!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Ryby (21.2. - 20.3.)

Začněte si konečně věřit a nepochybujte o sobě ani minutu. Využijte raději tento čas na pozitivně naladěné informace, které jsou v životě člověka velmi potřebné. Nic není věčné a ani vy nemůžete chtít od života jasné východisko vaší momentální situace. Pracovní problémy se přece dají vyřešit a vy máte štěstí, že jsou kolem vás ti, kterým nejste lhostejní. Dobrým partnerem není totiž ten, kdo vám stále přitakává, ale ten, kdo vám řekne svůj pravdivý a vlastní názor. A to se netýká jen lásky. Jak na tom budete se zdravím? Celkem dobře, jen si dávejte pozor na hlasivky.

Témata: Chování a vztahy, Dobrý partner, Pracovní problém, Ošklivé slovo, Začátek roku, Celý měsíc, Chrome, Horoskop, Pracovní život, Jak, Náročný úkol, Velké dobrodružství, Vládce, Led, První měsíc, Nová práce, Hlavní úkol, Bylinkový čaj, Momentální situace, Dar, Silvestrovská noc, Pár věcí, Soustředěnost, Tlak okolí, Skutečný přítel