Maminka.czChování a vztahy

Horoskop na prosinec 2012

Irena Forejtová 2.  12.  2012
Co vás čeká a nemine? Hvězdy vám poradí a pokud se jich neumíte zeptat, stačí si přečíst náš článek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Beran (21. 3.–20. 4.)

Bude důležité nemrhat silami, nemlžit a raději přiznat barvu dokud je čas. Ve chvílích, které budou vyžadovat improvizaci, buďte důslední a dotahujte věci do konce. V partnerských vztazích se toho mnoho nezmění, spíše počítejte se setrvalým stavem. Každodenní události, včetně těch vánočních, budou věrným obrazem vašeho žebříčku osobních hodnot. Chcete-li na tom něco změnit, máte šanci si dát do nového roku předsevzetí a začít na něm pracovat.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Váš podnikavý duch přinese nejen chutné plody, ale také spěch, nervozitu a možná i hádku. Vyplatí se spoléhat jen na sebe, nezatěžovat ostatní členy rodiny úkoly, které jim nesedí, a svoji kreativitu směřovat na výběr originálních dárků pro vaše blízké. Letos budete velkorysí (konečně si to můžete dovolit), a z toho vyplyne i popularita, která vás mile překvapí. Na oplátku se můžete těšit na opravdu veselé svátky a pěkný konec roku.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Veškeré překážky budou směřovat k hlubšímu pochopení všech dosavadních potíží a neúspěchů, které vás v poslední době potkaly. Vytrvalost a sebeovládání vyústí v konečné řešení ohledně nevyjasněných vlastnických vztahů. A doma bude konečně klid, ale jen pod podmínkou, že nebudete mít příliš majetnické sklony. Držte se na uzdě a domácí pohoda se vrátí se vším všudy, i vám se konečně uleví a do příštího roku vkročíte odpočatí a s dobrou náladou tak jako dřív.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Potřebujete hodně lásky, porozumění a tolerance a totéž okolí očekává i od vás. Vždyť adventem začínají svátky klidu a pohody, tak je nezkazte pózou hazardéra, který riskem může získat, ale i ztratit. Čím začít? Třeba tím, že nebudete nikomu vnucovat své názory a prosazovat jen sama sebe. Snažte se myslet pozitivně a přenést smích i na ostatní okolo vás. Zkuste překročit svůj stín a odměna vás nemine. Na Silvestra se nakonec rozšoupnete tak, že na to bude celá rodina léta vzpomínat.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Na jedničku zvládnete agresivitu i rozčarování z toho, že nepůjde všechno podle vašich představ, a to jak doma tak i v zaměstnání. Pomůže vám lehká diplomacie a mírný humor, které dohromady obrousí hroty a donutí okolí, aby vám podalo pomocnou ruku. Dokonce se dočkáte splnění vašeho snu, který najdete pod stromečkem. Zklidnění najdete při procházce vánočně ozdobeným městem a chybějící inspiraci, jak zabalit neforemný dárek načerpáte od nečekané návštěvy, kterou velmi rádi přivítáte.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Máte pocit, že se na nikoho nemůžete spolehnout, kdo by práci zvládl tak precizně jako vy. Jste plné vitality a síly a v okolí vzbuzujete podezření, že jste objevili elixír věčného mládí. Ať přijdete kamkoli do společnosti, oslníte svými vědomostmi a způsobem jakým je dokážete podat. Celý vánoční čas přeje každé fyzické aktivitě, proto nezůstávejte sedět za kamny, i když je tam příjemně, a samozřejmě vezměte sebou děti, partnera nebo přátelé, s nimiž je vám dobře.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Na všechno se budete dívat z té lepší stránky a choulostivé záležitosti budete řešit až po Novém roce. Kdosi z vašeho okolí si vás zřejmě vybere k ventilování jeho osobních problémů, proto ho taktně upozorněte, že Vánoce míníte strávit v klidu pouze se svými blízkými. Máte nápad jak letošní svátky oslavit netradičním způsobem, ale nezapomeňte zjistit, zda vyhovuje i ostatním členům rodiny. Oslava Silvestra bude rovněž netradiční a plná příjemných zážitků.

Štír (24. 10.–22. 11.)

V zaměstnání se vám toho hodně nahromadí, nenechte záležitosti bez povšimnutí a postupně se úkolů zbavujte. Věnujte se hlavně dětem, a pokud jste bezdětní, nezapomínejte na své přátele a rodinu. Vánoce vám připomenou nesplněné sliby, které souvisí s minulostí a to přispěje k tomu, že tyto svátky budou opravdu vydařené. I poslední letošní den bude příjemný a pohodový a štěstí bude stát při vás, proto byste si měli vsadit nebo koupit los.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Nyní je třeba co nejlépe prodat své znalosti a schopnosti a obklopit se lidmi, kteří jsou znalí svého oboru a zbavit se těch co dříve již zklamali. Do nového roku máte šanci vplout do bezpečného přístavu s pozlacenou lodí, vyrovnaným rodinným rozpočtem a klidnou duší. Jediné co může zhatit úspěšný start je zdraví, které vás nezradí, když si budete věřit a nepodlehnete velikášství. A vánoční pohoda? Sníh, hory, chata, lyže, procházky, svařák… a rodina.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Celý adventní čas věnujte rodině a nejbližším. Případné konflikty řešte s chladnou hlavou a neberte si nic příliš osobně. Někdy je dobře se zasmát i sám na sobě. Před Vánoci už nemyslete na pracovní záležitosti, stejně už nic nedohoníte. Dopřejte si masáž, saunu nebo si jděte s rodinou společně zaplavat, pijte šípkový čaj a u televize místo cukroví zobejte dýňová semínka, jinak budete mít po Vánocích problémy s nadváhou.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Pokud nebudete přehánět přátelská posezení při skleničce s něčím ostřejším, bude doma vládnout pravá předvánoční pohoda..V opačném případě počítejte s výčitkami a bolestmi hlavy. Na poslední služební cestě tohoto roku se můžete těšit na nové, zajímavé setkání, které přinese své ovoce až za delší dobu. Vaše snaha o zlepšení kondičky je sice chvályhodná, ale ruku na srdce, o nějaké pravidelnosti nemůže být řeč, co tak zahájit novou etapu již mezi svátky? Rodina vám přece fandí a partner do toho půjde s vámi.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Uvědomte si, že tělo má poslouchat vás a ne naopak. Vyhýbejte se těžkým jídlům, dejte přednost ovoci, zelenině a nezapomeňte na dostatek tekutin. Pomůže vám i pobyt mimo domov, kde načerpáte novou energii a poznáte příjemné lidi. Vaší prioritou je rodina, s níž se vám podaří prožít pěkné sváteční chvíle. V práci se nesnažte odvrátit to, co se nedá a nepříjemné situace řešte s rozvahou. Snažte se být obratní, taktní a empatičtí, avšak nikoli na úkor vlastní hrdosti.

Témata: Chování a vztahy, Zajímavé setkání, Konec roku, Horoskop, Domácí pohoda, Netradiční způsob, Adventní čas, Vánoční čas, Chata, Šípkový čaj, Vánoční pohoda, Prosinec