Maminka.czBatole

Horoskop na říjen 2011

Irena Forejtová 9.  10.  2011
Co vás čeká a nemine tento měsíc? Hvězdy vám poradí a pokud se jich neumíte zeptat, stačí si přečíst náš článek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Beran (21.3. - 20.4.)

Na počátku měsíce zatoužíte po slávě a obdivu opačného pohlaví. Pokud vám ke štěstí chybí jen pár lichotek pak jděte tam, kam vás srdce táhne. Co se týče finančních záležitostí, nebudete na tom až tak špatně, jen si budete muset ještě chvíli počkat na zvelebení svého majetku. Přicházejí totiž dny plné zvratů, které přinesou zlepšení a uvolnění napětí. a bezezbytku splní vaše představy. Pokud půjde o problémy zaviněné okolím, přenesete se přes ně jen božskou trpělivostí a čas ukáže jak silná osobnost ve vás dřímá.

Býk (21.4. - 21.5.)

Říjen je pro vás nejslabším měsícem v roce, proto buďte ostražití v partnerských vztazích, v obchodních a finančních záležitostech vůbec. Připravte se na různé průtahy, komplikace, omezování, ale také na ztráty. K tomu se budete muset rozhodnout mezi dvěma vztahy. Vybírejte podle toho, zda si s dotyčnou osobou umíte představit i řešení krizových situací. Neriskujte za volantem a už vůbec raději nikoho zbytečně nedrážděte. Větší nákupy odložte na jindy.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Vaše náladovost zapříčiní menší nedůvěru v sebe samé i k okolí. Měli byste se alespoň pokusit nepřenášet své vrtochy na nejbližší doma a na kolegy v práci. Mohlo by to ohrozit váš postup v práci. Odmítáte totiž jednat podle pokynů druhých, protože se vám zdá, že příliš zasahují do vašeho života. Naštěstí máte vedle sebe toho správného kritika, který se postará o to, abyste svůj rozum neztratili úplně. Komplikovanou osobní záležitost může objasnit jistá překvapující zpráva od vašich známých.

Rak (22.6. - 22.7.)

Podzim je pro vás obdobím, kdy se konečně chystáte po několikaměsíční namáhavé manuální práci odpočinout. Vy se však potřebujete hýbat, proto se věnujte příjemným vycházkám do přírody. Hromada nevyřízených záležitostí, domácí povinnosti, objednané termíny u lékaře, nasazení diety a dřina v tělocvičně - to jsou témata pro první polovinu měsíce. Musíte toho stihnout co nejvíce, protože poslední týden na tyto věci už nebude čas. Naplno se totiž oddáte lásce, flirtu a zábavě.

Lev (23.7. - 22.8.)

Nenabrali jste si toho víc než dost? Nebo si chcete dokazovat svou sílu? Uberte na tempu a věnujte část svého volna i relaxu a příjemným věcem. Přestože vám chybí čilý ruch letních dnů, nedá se nic dělat. Dny se krátí a vy se musíte přeorientovat na nový režim. Hledejte aktivity, které vám přinesou více užitku a trochu zapracujte na svém vzdělání. Pro začátek bude stačit četba nějaké hodnotnější literatury.

Panna (23.8. - 22.9.)

První tři týdny budou ve znamení radosti ze života. Nic nebude omezovat váš tvořivý projev a vy se můžete věnovat dětem, nové lásce, nějaké kreativní aktivitě, nebo dokonce samy sobě. Ale zábava nebude to jediné, co na vás tento měsíc čeká. Znamená to, že pokračuje několikatýdenní období, které není bezproblémové z hlediska komunikace s lidmi. Bránit vám bude především impulzivnost a útočnost. A přitom je třeba ještě zařídit a dohodnout tolik věcí...

Váhy (23.9. - 23.10.)

Momentálně máte pocit, že nepatříte k nikomu a nikam. Zkuste situaci upřímně zhodnotit a nemarněte čas nad věcmi, které nemůžete změnit. Z některých věcí se prostě musíte dostat sami. Zvažte rozhovor mezi čtyřma očima, ale postupujte diplomaticky, protože otevřenost by mohla spíše uškodit než prospět. Aroganci a výčitky nechte stranou a zdržte se toho dávat najevo svou převahu. Vynikajícím lékem na všechny starosti bude vydatný spánek.

Štír (24.10. - 22.11.)

Neopouštějte cestu kvůli špatnému chodníku. Překážky budete překonávat přímo, ale může se stát, že při tom zraníte city jiných. Předposlední týden se vám zřejmě sesype na hlavu všechno, co jste přecenili či podcenili v posledních dnech. Zejména v druhé polovině měsíce se situace vyhrotí dost dramaticky. Předejděte zbytečným problémům neuváženým riskováním, provokacemi a zbytečnými hádkami. Jen tak se vám podaří nepříznivé období ustát.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Přesto, že se vám bude méně dařit, vaše partnerské vztahy se zlepší. V první řadě se však soustřeďte na to, abyste získali vnitřní rovnováhu, možná pomůže, když více času věnujete svým zálibám. Najdete sílu dokončit už dávno odloženou práci a dokonce se vrátíte k osvědčeným postupům, které jak poznáte, šetří čas i peněženku. Budete překvapeni, že první podnět přijde od potomků, ale neočekávejte, že se vašich aktivit zúčastní s nadšením.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Vaším heslem je pro tento měsíc opatrnost. Vyhněte se delším cestám, na kterých by na vás mohly číhat nepříjemné nástrahy. V těchto dnech se však můžete směle věnovat sportování, které přispěje k utužení vašeho zdraví. Jen díky jemu budete kolem sebe šířit dobrou náladu a pohodu, sršet vtipy a lichotkami, a i s lidmi, se kterými se dá vyjít jen těžko, najdete společnou notu. Jedině s partnerem si zřejmě neporozumíte. Jeho domýšlivost a nedostatek sebekritiky budou bránit k navázání smysluplného rozhovoru.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Láska z vás jen srší, ale nic netrvá věčně. Brzo vystřílíte munici a dostaví se pocity vyčerpání.. Nastane čas změnit svůj účes, styl oblékání a odhodit přívlastek domácí otrokyně. Uprostřed měsíce se objeví záležitosti, kdy půjde o velkou sumu peněz a v souvislosti s nimi i o náhle získané nebo ztracené příležitosti. Může se jednat o nové bydlení nebo se záležitost bude dotýkat někoho z vaší rodiny.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Nepokoušejte osud. Uberte plyn ve svých požadavcích a nárocích na životní úroveň. To, že vám dosud všechno hladce prošlo, nemusí trvat věčně a velmi snadno se můžete dostat do velkých problémů. Je sice možné, že vám nečekané peníze přinesou radost, ale stejně tak rychle jak je získáte, tak je i utratíte. Rozhodně však nezapomeňte na drobný dárek pro partnera. V zásadě se tento měsíc vyhněte razantním změnám, ať se týkají čehokoli.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Batole, Školák, Kojenec, Chování a vztahy, Osvědčený postup, Nový režim, Silná osobnost, Říjen, Razantní změna, Osobní záležitost, Nové bydlení, Provokace, Horoskop