Maminka.czChování a vztahy

Horoskop na srpen: Co vás čeká v druhé polovině prázdnin?

Irena Forejtová 1.  8.  2013
Co vás čeká a nemine? Hvězdy vám poradí a pokud se jich neumíte zeptat, stačí si přečíst náš článek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Beran (21. 3.–20. 4.)

Léto je v plném proudu a vy sedíte doma, protože obětavě zaskakujete za kolegyni s malými dětmi? Empatie je sice chvályhodná, ale nic se nemá přehánět. Odpočinek potřebujete jako sůl a peníze přece nejsou všechno. Jakmile bude příležitost, sbalte kufr, děti a partnera a zmizte pryč od všedních starostí. Je jedno, jestli budete na Mallorce, na chatě nebo pod stanem. Hlavně, že bude rodina pohromadě, vždyť jindy na sebe nemáte čas a začíná to být znát.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Oblékejte se sexy, je možné, že ten pravý je někde na cestě. Tvrdíte sice, že potkat „opravdového chlapa“ se snad dá jen ve filmu, ale opak je pravdou. Na každý hrneček se najde poklička, říkávala moje babička a měla pravdu. Funguje to! Pokud partnera máte, podrží vás v nelehké situaci. Finanční závěr léta nebude z nejhorších a tak si klidně vyhlédněte zájezd podle vašich představ. Jediné co hrozí, je nevolnost ze špatně zvoleného jídla. Pozor na ryby a saláty s majonézou.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Budete mít opravdu rozlítané dny, uvědomte si, že se nemůžete rozčtvrtit, proto se netrapte, pokud něco nestihnete. Upusťte od prací, vyřizování i návštěv, které jsou zbytečné a věnujte se především sobě a rodině. Finále na konci měsíce již bude klidné a možná i trochu nudné. Najednou půjde všechno samo, a dokonce se stane, že nebude do čeho ruce vložit. S čistým svědomím se vraťte ke čtení, háčkování nebo drhání a využijte čas pro sebe, jak se vám zlíbí. Bude jen a jen váš.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Nebuďte štědrá tam, kde si toho nikdo neváží, ale pokud chcete někomu udělat radost, klidně to udělejte. Na druhou stranu, možná i vy dostanete nějakou malou pozornost od někoho, od koho byste to nikdy nečekali. Příjemné dny budou pokračovat ve znamení příprav na dovolenou. A i když se vám bude zdát, že se topíte s v moři úkolů, vše zvládnete na výbornou. Jen klid,a pokud bude partner namítat, že se mu moc nevěnujete, zapřáhněte i jeho. Pastu na zuby, pár triček a ponožek si dokáže přece sbalit sám.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Pokud máte v úmyslu skončit neperspektivní vztah, neodkládejte to a jděte na věc přímo. Milosrdná lítost k lásce nepatří a jen byste si zbytečně kazili léto. Následující dny nebudou vůbec šedivé, potkáte spoustu zajímavých lidí a nasajete nejen spoustu dobré nálady, ale i chuť žít opět naplno. Získáte nadhled, sebevědomí a optimismus. Ale nehrajte si na „hrdiny“, sádra na noze nebo stehy na hlavě nejsou nikdy příjemným zážitkem.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Může se stát, že přátelé, s nimiž jste plánovali dovolenou, všechno zruší na základě pomluv, nebo nastane jiná podobná situace. Netrapte se, skutečný přítel nikdy nedělá závěry jen proto, že „jedna paní povídala“. Koncem měsíce se všechno zlé otočí tím dobrým navrch, a máte se opravdu na co těšit. V práci doženete všechny resty a dovolená na poslední chvíli bude jako z pohádky. Odpočinek i zábava, spousta zážitků, ale hlavně, hodně se nasmějete.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Na dovolené to s nákupy nepřehánějte a za ušetřené peníze si raději dopřejte pěkný výlet, trochu adrenalinu či zážitek, na který se nezapomíná. Neznámým lidem nedůvěřujte a už vůbec nikomu nesvěřujte své cennosti. Napjaté situace budete tentokrát řešit s lehkostí a klidem a ani rozmary počasí vás nevyvedou z míry. Když plány nebudou vycházet, snadno vymyslíte náhradní program a okolí bude nadšeno.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Všechno souvisí se vším a vám se to potvrdí zejména v práci či podnikání. Pokud jste někomu v minulosti pomohli, on pomůže vám, nebo vám to vrátí jiným způsobem. Shrnuto a podtrženo, i když nastane problém, hladce se vyřeší se a vy se můžete věnovat rodině. Pokud nebudete brát nic křečovitě vážně, budou letní dny plné lásky a klidu. Všechno vypadá tak, že na někoho zajímavého natrefíte, a může to být příští společník, životní partner nebo oboje dohromady.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Přibude vám pár vrásek na čele, nedorozumění jsou na spadnutí a z toho plynoucí intriky. Zkuste jako zbraň úsměv a diplomacii, a když to nepomůže, uklidněte se - špatný začátek, dobrý konec. V lásce nastane obrat k lepšímu, ale samozřejmě, pokud se budete snažit a uděláte si na partnera alespoň trošku času. Konec měsíce bude trochu náročnější na energii, proto si správně rozdělte čas. Pokud pocítíte únavu, dejte si čerstvou ananasovou šťávu.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

I když se stane něco nepříjemného, nedramatizujte to víc, než je třeba. Paniku odložte pro vážnější situace a těšte se z krásné oblohy plné hvězd, zkrátka užívejte léto, jak se dá. Při nakupování si dejte pozor na lákavé a neodolatelné nabídky. Pokud lákadlu podlehnete, proděláte a partner vám bude chybu dlouho vyčítat. Až poslední týden bude plný pohody, možná i proto, že se dostanete na několik příjemných kulturních akcí.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Neprosazujte jen své názory, protože ne vždy máte pravdu. A co se týče lásky, pozor na flirt, který nemusí skončit právě romanticky. Ten sympatický pán, co vám slibuje modré z nebe je totiž zadaný. Vypadá to, že některé situace nevyjdou tak, jak si představujete, ale hádky ani finanční ztráty určitě nehrozí. Právě naopak, dopřejte si trošku luxusu, zábavy, relaxu nebo všeho dohromady. Nové zážitky vám dodají životní elán, relax energii a pár pěkných kousků oblečení se také neztratí.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Přestože vám optimismus nechybí, zbavte se špatné nálady a myslete trochu pozitivněji. Pro někoho je štěstím, že ráno vstane a spatří slunce. Naučte se také radovat z maličkostí a hned se vám bude žít snadněji. Tak do toho, vzhůru za štěstím. Je to dobrá příležitost přehodnotit svůj postoj k ne vždy nejlepší životosprávě i k sobě samé. Trochu pohybu, lehčí strava a zanedlouho se budete cítit jako "ryba" ve vodě.

Témata: Chování a vztahy, Dobrý konec, Vaš, Spousta zážitků, Podobná situace, Skutečný přítel, Spadnutí, Pól, Srpen, Horoskop, Háčkování, Sádra, Poklička, Druh