Maminka.czKam s dětmi

Hubnete? Přijďte se poradit na Dietatour 2014

Inzerce 15.  5.  2014
Časopis Dieta vyráží za vámi! Pátý ročník Dietatour je tu! Kamion plný rad o zdravém životním stylu jen pro vás!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Výživový specialista Petr Havlíček vám poradí s jídelníčkem. Šéfredaktorka časopisu Dieta Petra Lamschová vám prozradí nejnovější trendy v hubnutí, fitness trenérka Zuzana Bičíková vám doporučí nejlepší pohybovou aktivitu.

Časopis Dieta se tu snaží být pro všechny své čtenářky a čtenáře. Proto jsme se za vámi vydali do všech koutů po České republice. Přijďte se k nám zeptat na cokoli ohledně zdravého životního stylu na tuto trasu:

17.5. OC FORUM LIBEREC
18.5. OC ARKÁDY PANKRÁC
19.5. OC OLYMPIA PLZEŇ
20.5. HYPERMARKET TESCO ČESKÉ BUDĚJOVICE
21.5. OC OLYMPIA BRNO
22.5. OC ŠANTOVKA OLOMOUC
23.5. AVION SHOPPING PARK

Připravili jsme pro vás speciální program! Od 10 do 16 hodin přijďte na osobní konzultacik odborníkům na zdravý životní styl. Od 16 do 17h se společně naučíme 10 cviků pro super tělo s fitness trenérkou Zuzanou Bičíkovou. Od 17 do 18 h vás výživový specialista Petr Havlíček naučí připravit si superjídelníček. Pojďte se zeptat na cokoli od hubnutí po zdravý životní styl.

Od 18 do 19hodin jsme pro vás připravili ukázky zdravého vaření s ochutnávkami. Přijďte si pro inspiraci na rychlý a zdravý recept! Dietatour je tu pro vás od 10 do 19hodin.

Pro každého účastníka je připraven dárek a spousta soutěží o hodnotné ceny. Navštivte stánky, které si pro vás přichystali speciální program a výhodné nabídky. Můžete si u nás zakoupit výhodné předplatné časopisů a knížky se slevou.

Více v aktuálním vydání časopisu Dieta a na www.dietatour.cz


Témata: Kam s dětmi, Časopis Dieta, Maminka cestuje, pořad, dieta, Nejnovější trend, Pór, Tesco, Pořadí, Nejlepší pohyb, Speciální program, Petra Lamschová, Vydání časopisu, Pankrác, Fitness trenér, Výživový specialista