Maminka.czBatole

Hurá na skákací hrad aneb zábava s létem nekončí!

redakce 26.  8.  2011
Hurá na skákací hrad aneb zábava s létem nekončí!
Prázdniny už sice pomalu končí, ale to rozhodně neznamená, že by měla skončit i rodinná zábava. Ba právě naopak. Proto přinášíme hned několik tipů, kam s celou rodinou vyrazit na konci srpna i začátkem září.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Snad každé dítě miluje, když si může pořádně vybít energii. Některým rodičům však dětské dovádění způsobuje vrásky na čele, protože se bojí, co všechno si milé dítko může provést. Výrobce dětské výživy Sunar ví, jak dětem dopřát pořádnou legraci a zároveň nepůsobit úzkost rodičům. Proto na všech akcích, o kterých informujeme, postaví svůj skákací hrad, kde se můžou dětičky pořádně vyřádit.

A kam se tedy s rodinou vydat?

Pohádkový svět je lákavý snad pro všechny děti, a proto byste neměli váhat a vyrazit se svými ratolestmi alespoň na některou z pohádkových akcí plných fantazie. Například v Jindřichově Hradciproběhne 28. srpnazábavné rozloučení s prázdninami plné her a soutěží pro děti všech věkových skupin s názvem Město dětem aneb Pohádkový park.

V tradičním pohádkovém městě Jičíně se pak od 7. září můžete těšit na týdenní kulturní festival Jičín – město pohádky, kde si spolu s pohádkovými bytostmi užijete různé koncerty, pouliční divadélka či tvůrčí dílny.

Cesta pohádkovým lesem je název další akce určené především rodičům s dětmi. Tuto 1,5 km dlouhou trasu plnou pohádkových bytostí si můžete projít11. září v Milovicích.

Pokud si říkáte, že byste vzali své děti raději do ZOO, pak se vám 10. zářínabízí ideální možnost spojit prohlídku zvířat s odpolednem plným soutěží v ZOO Děčín.

Pro ty z vás, kteří dávají přednost raději sportovně laděné zábavě, se uskuteční 17. září v centrálním parku Kbely na Praze 9 již tradiční kbelské posvícení zakončené krásným ohňostrojem.

O šikovnosti předškolních dětí se pak můžete přesvědčit 18. září na celostátnímfestivalu mladých hasičů v Sověticích.

Všechny mají jedno společné: snahu dát dětem i jejich rodičům na začátku školního roku ještě trochu té bezstarostné prázdninové radosti. Děti tak budou moci na všech těchto akcích hodit ještě na chvíli za hlavu veškeré myšlenky na nadcházející školkové a školní povinnosti.


SLEVÍN.CZ - Každý den nové slevy na jednom místě!

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Novorozenec, Předškolák, Batole, Školák, Kojenec, Kam s dětmi, zábava, Maminka cestuje, Let, Hrad, Hra, Skákací hrad, Zoo Děčín, Žába, Posvícení, Pohádkový svět