Maminka.czPředškolák

Hurá škola! aneb zábavné rozloučení s prázdninami již tento pátek v Pardubicích

redakce 30.  8.  2012
Hurá škola! aneb zábavné rozloučení s prázdninami již tento pátek v Pardubicích
Na poslední srpnový den připravil AFI Palác veselé odpoledne pro děti. Bude se hrát divadlo, zpívat a tancovat a v neposlední řadě i zábavnou formou vzdělávat. Začátek programu je ve 14.30 hod.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Od 14.30 je pro děti připraveno představení oblíbeného Divadla Mazec. Hra nazvaná Blue Gigi je plná písniček, her a tance a v soutěži je možné vyhrát malé i větší dárky. Od 15.45 se děti mohou těšit na speciální procházku po výstavě Fascinující příběh medu. Ta je v AFI Paláci nainstalovaná od 13. srpna a právě v tento pátek 31. srpna ji navštíví také originální průvodkyně – včelky, které děti výstavou provedou a budou je informovat o všem zajímavém ze života těchto užitečných tvorů. Pro děti jsou připraveny také výtvarné dílny, kde si mohou vlastnoručně vyrobit včelku a odnést si ji domů, dále akvárium se živými včelami, ukázka plástev medu a úlů, cukrová vata, trampolína a balónky. A protože se výstava věnuje výrobě medu, nemůže chybět ani jeho ochutnávka.

„Závěr dětského odpoledne v 16.30 hodin bude patřit skvělé dívčí skupině Diamond Cats, která zazpívá chytlavé písně a doprovodí je výraznými tanečními choreografiemi“ říká Zuzana Kubíčková, marketingová manažerka AFI Paláce. Niki, Kristýna, Hanka a Týna mají nejenom v Pardubicích řadu malých fanoušků a fanynek, kteří se mohou těšit na nejznámější písničky této energické skupiny a po skončení vystoupení také na jejich autogramiádu.

Témata: Děti, Předškolák, Školák, Kam s dětmi, Maminka cestuje, choreografie, Pár, Vata, Škola, Cukrová vata, Pátek, Pat, Žába, Rozloučení, Gigi, Marketingová manažerka, Fascinující příběh, Zuzana Kubíčková, Par