Maminka.czTěhotenství

Hvězda seriálu Ulice Patricie Pagáčová je těhotná! Pozdrav z dovolené

Simona Formánková 9.  2.  2021
"Pro všechny "já to věděl/a", měli jste pravdu. Jsem těhotná!" Takto originálně oznámila dnes známá česká herečka Patricie Pagáčová těhotenství.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Patricie Pagáčová patří ke známým českým herečkám. Nejvíce si ji diváci oblíbili v nekonečném seriálu Ulice. V roce 2019 se vdala za Tibora Pagáče, který je také otcem dítěte. Aktuálně si užívají dovolenou na Maledivách, kde se také rozhodli o tuto novinkou podělit.  

 

"Prej se tomu říká babymoon, když chcete ještě stihnout poslední dovolenou ve 2, tož zdravíme z babymoonu a obrovsky děkuju vám všem, co jste tady se mnou," napsala na konec příspěvku budoucí maminka. 

Gratulace ostatních VIP matek na sebe nenechaly dlouho čekat. "Já nevím, proč žereš to pečivo furt. Když jdeš do plavek. Gratulujuuuu. To bude kámošů všude," napsala například herečka Veronika Arichteva, která se sama nedávno stala maminkou malého Luky. Gratulace přišla i od zpěvačky Martiny Pártlové, která oznámila své těhotenství před pár dny. 

Baby boom 2021! Emma Smetana, Nikol Štíbrová a další. Kdo se letos dočká miminka?
Další z 3v1 čeká dítě! Martina Pártlová otěhotněla stejně jako Nikol Štíbrová
Témata: Těhotenství, Slavní rodiče, Časopis Maminka, Slavné maminky, Ulice, Seriál Ulice, Patricie Pagáčová, Seriál, Veronika Arichteva, Boom, Pagáčová, Pozdrav, Herečka, Dovolená, Pat, Martina Pártlová, Patricie, Maledivy

Video