Maminka.czGalerie

Hýčkají je, rozmazlují a tráví s nimi veškerý volný čas. Těchto 5 tatínků z řad světových celebrit si zaslouží titul „Otec roku“

Simona Formánková 8.  9.  2022
Jsou idoly milionů žen po celém světě. Za jejich image tvrďáků a drsných týpků se mnohdy skrývá citlivé a oddané srdce. To už je však, milé dámy, dávno zadané! Podívejte se na hrdé otce z řad světových celebrit, kteří všechen svůj volný čas věnují svým dětem.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Navzdory své vytíženosti a zaneprázdněnosti dbají na to, aby se svým dětem opravdu věnovali a trávili s nimi dostatek volného času. Hýčkají je, rozmazlují a plní jim jejich nejtajnější přání. Podívejte se, kdo ze známých tatínků je jednoznačným aspirantem na titul „Otec roku“.

VIDEO: Maminka podcast: Patří otec k porodu?

Dwayne Johnson

Americký herec, zpěvák, producent a v neposlední řadě profesionální wrestler Dwayne Johnson je otcem tří dětí. Dcery Simone, Jasmine Lii a Tiana Gia svého tatínka doslova zbožňují. Pro nejstarší z nich je Dwayne opravdovým vzorem. A to natolik, že sama vstoupila do světa WWE (World Wrestling Entertainment), a otec ji v jejím rozhodnutí maximálně podporuje. 

Klepněte pro větší obrázek

Jason Momoa

Urostlý krasavec Jason Momoa se do povědomí fanoušků zapsal hlavně rolí Aquamana nebo Khala Droga v seriálu Hra o trůny. Charismatický herec je otcem dcery Loly a syna Nakoa-Wolfa Manakauapo Namakaeha. Matkou dětí je herečka Lisa Bonet, se kterou tvořili pár dlouhých 16 let. Přestože je Jason velmi zaneprázdněný, svůj volný čas se snaží věnovat právě svým dětem. Bere je na skateboardové rampy, leze s nimi po horolezeckých stěnách nebo střílí z luků a šípů. Sám o sobě s oblibou tvrdí, že je jejich trenérem. 

Klepněte pro větší obrázek

Jeff Goldblum

Herec Jeff Goldblum byl dlouhou dobu přesvědčený, že po vlastních potomcích vůbec netouží. Po sezeních se svým terapeutem však změnil názor a do klubu hrdých tatínků vstoupil až po dovršení šedesátky. Teď už je z něj profík, který prý lpí na dodržování stanovených pravidel, jako například ukládání dětí do sedmé hodiny večerní. Má dva syny, Charlieho Oceana a Rivera Joea.

Klepněte pro větší obrázek

John Legend

Americký zpěvák a filantrop John Roger Stephens alias John Legend je otcem dcery Luny a syna Milese. Nejenže neustále a rád sdílí společné fotky, na kterých si se svými dětmi užívá volné chvíle, ale také mu nevadí vzít si je do práce. Slavný zpěvák a jeho žena, modelka Chrissy Teigen, nedávno oznámili, že čekají třetího potomka. Velikou radost však záhy vystřídal smutek, protože Chrissy na svých sociálních sítích oznámila, že o dítě v půlce těhotenství přišla. 

Klepněte pro větší obrázek

Ricky Martin

Král latinského popu, zpěvák Ricky Martin, má čtyři děti: dceru a tři syny s manželem Jwanem Yosefem. V jednom z rozhovorů prozradil, že se ho jednou jeho syn zeptal, zda pochází z jeho břicha. Zpěvák mu odpověděl, že ne z břicha, ale z jeho srdce, ve kterém ho bude mít navždy. Jeho děti jsou jeho oblíbenými kritiky a otcovství je pro něj na prvním místě.

Klepněte pro větší obrázek
Témata: Galerie, Slavní tatínci, Syn, Dcera, tatínek, Herec, slavné děti, Otec, Sociální sítě, Otcové, Volný čas, zpěvák, Dwayne Johnson, Lola, Wolf, Ricky Martin, Jeff Goldblum, John Legend, WWE, Chrissy Teigenová, Dwayne, Luna, Celebrity, Simone, Charisma