Maminka.czGalerie

Rodičovství je hodně náročná disciplína. Podívejte se, jaké úsměvné i šílené situace přináší

redakce sim 27.  7.  2023
Být rodičem s sebou nese mnohé nástrahy. Přestože se všemožně snažíme být pro své děti tím největším vzorem a jejich celoživotními ochránci, ani my nejsme neomylní. Občas tak děláme různé přehmaty. Naštěstí se jim umíme také zasmát. Podívejte se do galerie, možná se na některé z fotografií poznáte i vy.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Ačkoliv se opravdu snažíme, čteme moudré knihy o výchově, konzultujeme se zkušenějšími... Dřív nebo později se stane, že selžeme.

Naše dítě si vyrazí na výlet v bačkůrkách, upadne nám hlavou na dlaždičky, usneme dřív, než se nám podaří ho uspat, vyzvoní své babičce (naší tchyni) tajemství, které by se opravdu nahlas říkat nemělo, a tak podobně.

​Následující fotogalerie je důkazem toho, že žádný rodič není neomylný a zkušenost je zkrátka nepřenositelná. Poznáváte se na některé z fotografií?

VIDEO: Jak být dobrým rodičem? Podívejte se na tyto rady

Témata: Děti, Galerie, Předškolák, Školák, Batole, Péče o dítě a jeho výchova, Rodičovství, Výchova, Dětství, Fotografie, Rodiče, Pyžamo, Hygge, Nestřežený okamžik, Humor, Dis, Výchova dětí, Náročná disciplína, Přehmat, Disciplína