Maminka.czKam s dětmi

I s kočárkem se dá sportovat, přihlaste se na Závody kočárků

redakce 28.  4.  2018
Přesně na Den matek, 13. května, se uskuteční již posedmé Závody kočárků. Akce se koná na 37 místech po celé České republice. Výtěžek ze startovného bude věnován hendikepované Aničce Váchové.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Na Závodech kočárků se soutěží v co nejrychlejší chůzi na rovince dlouhé přibližně 100 kroků. Závody probíhají ve třech hlavních kategoriích: Závodí Maminky, Tatínci a Rodiny (tj. 2 osoby se drží madla kočárku současně = jedná se tedy o závod dvojic).

Součástí zábavného odpoledne budou také dětské závody kočárků a závody na odrážedlech (malé dětské kočárky budou k zapůjčení, odrážedla je třeba si vzít vlastní), oblíbené závody maskotů, venkovní tělocvična od MonkeysGym, ukázka Strolleringu®, tvořivé dílničky pro děti, skákací hrad a nebudou chybět ani prodejní stánky partnerů akce.

Po skončení pražských závodů, které se konají ve sportovním areálu Pražačka na Žižkově, se můžete těšit na koncert skupiny The Tap Tap. Závody se však konají po celé republice. Kde přesně, se můžete podívat tady.

Přihlásit se na závody můžete už nyní, a to ZDE. Startovné ve výši 200 Kč se platí přímo na místě.

 

Cílem akce je motivovat maminky na mateřské ke sportu.

Výtěžek putuje na dobrou věc

Výtěžek ze startovného bude věnován Aničce Váchové, která potřebuje speciální lehátko do vany, speciální hračky a pomůcky rozvíjející zrak, sluch a pohyb stejně jako autosedačku a léky. Celý příběh Aničky si můžete přečíst zde.

Více informací o celé akci najdete na webu www.zavodykocarku.cz.

Staňte se MAMINKOU ROKU. Můžete vyhrát ceny v hodnotě až 700 000 Kč!
Vyzkoušejte strollering - fitness program pro maminky a tatínky s kočárkem
Golfky: Které vybrat a s jakými se vám bude jezdit nejlépe ve městě i v terénu?
Témata: Kam s dětmi, Maminka cestuje, Den matek, Kočár, Ukázka, Skákací hrad, Startovné, Celá republika, Celý příběh, Pražačka, Spor, Dobrá věc, Sportovní areál, Výtěžek, Celá akce, Česká republika, The Tap Tap, Tvořivá dílnička, Žižkov, Zábavné odpoledne, Tělocvična, Zapůjčení, Madla, Závod