Maminka.czZdraví

Imunita našich nejmenších

Reklama 2.  9.  2013
Obáváte se, aby vaše dítě s návratem do školních lavic nebo mateřských škol nemuselo hned po pár týdnech zůstat doma a vy řešit paragraf? Pak při posilování imunity vašich ratolestí nezapomeňte dětem zajistit každodenní příjem dostatečného množství beta-glukanů a jiných látek, kterých v běžné denní stravě není dostatek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Mickey Hlíva ústřičná s Rakytníkemje doplněk stravy pro děti z tradiční a oblíbené řady Imunit®. Cucavé tablety jsou bohaté na beta-glukany, vitaminy a nukleotidy z chlorelly. Obsahují také selen, který pomáhá posilovat imunitu organismu, a jód podporující správný růst dětí. Tablety mají výbornou příchuť lesní jahody a jsou vhodné pro děti od 3 let.
Dalším doplňkem stravy je Imunit® Dětský sirup Donald, v jehož složení naleznete kromě beta-glukanu a laktoferinu rovněž selen pro podporu obranyschopnosti dětského organizmu. Sirup lze podávat po konzultaci s pediatrem dětem již od 1 roku. Oba tyto přípravky jsou k zakoupení ve vašich lékárnách.

Velká podzimní soutěž s Disney

Jak se do soutěže zapojit?

Pošlete nám na adresu Swiss Pharmaceutical Investment, Kubelíkova 1224/42, 130 00
Praha 3, nebo na emailovou adresu imunit@simply-you.eu fotografii svého dítěte vyfoceného s produktem Imunit® Mickey Hlíva ústřičná s Rakytníkem neboImunit® Dětský sirup Donald. K fotografii připojte kontaktní údaje, jako je e-mail, jméno, příjmení a adresa, a do předmětu či na obálku vepište heslo Disney. Pak si jen počkejte, zdali budete vylosováni
a získáte některou z báječných cen! Soutěž probíhá až do 10. 12. 2013.

Výhry:
1. Vylosovaný: Společenská hra Activity pro děti
2. Vylosovaný: Společenská hra Pohádkové hraní
3. Vylosovaný: Společenská hra Krteček hledá kamarády
4., 5., 6., 7. a 8. vylosovaný: balíček imunitních přípravků pro děti

Více o pravidlech soutěže na www.imunit.cz

©Disney

Témata: Zdraví, Zdraví na Heureka.cz