Maminka.czJen pro maminku

Inspirujte se vánočními balíčky značky Dermacol!

Reklama 16.  12.  2013
Inspirujte se vánočními balíčky značky Dermacol!
Přemýšlíte jakým dárkem překvapit své nejbližší? Tradiční český výrobce kvalitní kosmetiky Dermacol nabízí vánoční balíčky sestavené tak, aby se každé ženě pod stromečkem rozzářily oči štěstím. Připravili jsme pro vás malou „ochutnávku“ z nabídky pleťové, tělové i dekorativní kosmetiky balené v praktických krabičkách nebo elegantních taštičkách.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Vánoční balíček Dermacol Botocell je tím pravým pro okamžitě vyhlazenou a vypnutou pleť bez vrásek. Praktická toaletní taštička skrývá intenzivní liftingovou péči, která vrásky nejen vyhlazuje, ale zároveň působí jako prevence proti jejich vzniku.

Kosmetikou z řady Natural s obsahem mandlového oleje jistě potěšíte všechny dámy bez rozdílu věku. Mandlový olej je jedním z nejdražších a nejvzácnějších nevysychavých olejů. Je známý již po několik staletí a k péči o svou pokožku jej používala i samotná Kleopatra.

Relaxaci, osvěžení, péči i povzbuzení můžete dopřát nejen svým blízkým, ale i sama sobě v balíčcích Dermacol Aroma Ritual. Vybírat můžete ze čtyř nejoblíbenějších vůní, který mi jsou Belgická čokoláda, Hrozny s limetkou, Černá třešeň a Vodní meloun.

Touží ženy ve vašem okolí po dokonale zpevněné postavě? Obdarujte je balíčkem Dermacol ENJA. Tělový olej ENJA pokožku viditelně zpevňuje, vyživuje a chrání. ENJA Push-up krém účinně zpevňuje pokožku prsou a dekoltu. Díky balíčku dosáhnou viditelně pevnějších křivek.

Balíčky dekorativní kosmetiky Nutri Lash, Black Sensation a Volume Maniaznačky Dermacol pomohou docílit dokonalého zvýraznění očí a dodají pohledu potřebnou jiskru.

www.dermacol.cz

Témata: Jen pro maminku