Maminka.czMaminka roku

Jak jsme natáčeli s finalistkami Maminky roku 2018? Podívejte se na sestřih

redakce 13.  11.  2018
Už se to blíží. Již za 8 dní se dozvíme, kdo bude Maminkou roku 2018. Bude to napínavé až do samotného konce, protože příběhy všech finalistek jsou velmi silné a inspirativní. Pro ukrácení dlouhého čekání Vám nabízíme možnost nahlédnout do zákulisí celé soutěže.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Přesněji jde o videoreportáž, ve které vám ukážeme, jak jsme všechny finalistky s celým týmem navštívili, vyzpovídali a následně i nafotili a natočili s nimi medailonek. Bylo to krásných osm dní naplněných příjemnými setkáními (o chlebíčkách a pohoštění, které pro nás všechny připravily ani nemluvě:) 

Maminka roku jde do finále! I vy můžete ovlivnit, kdo vyhraje

Ze všech maminek vyzařovala pohoda, klid a trpělivost. Redakce si s nimi dlouho povídala, poznali jsme i jejich děti, ale nejvíce nás dostaly jejich příběhy. Ty, se kterými se přihlásily do soutěže a které zaujaly i vás, protože jste je poslali do finále.

Potvrdilo se nám, že celý tenhle projekt má smysl. Tyhle ženy jsou důkazem, že jde všechno na světě. Obzvláště inspirující jsou příběhy těch maminek, které musí bojovat s těžkými překážkami, a přesto to nevzdávají ani na jediný den. 

ROZHODNĚTE I VY!

O vítězce můžete rozhodnout i vy. Pomozte hlavní porotě ve výběru těch nejlepších. Jak na to?  Komentujte profily soutěžících na stránkách Maminky roku – ta finalistka, která bude mít u svého profilu nejvíce unikátních pozitivních komentářů, dostane hlasy jako za jednoho člena poroty. 
 
Ke komentářům se dostanete tak, že na stránce soutěže u jednotlivých soutěžících kliknete na záložku Příběh a rozbalí se vám psaný medailonek, pod nímž můžete komentovat. Stručně nebo obsáhle, to už je na vás. Které mamince držíte palce vy?

My v redakci vlastně vítězství přejeme všem soutěžícím, které se dostaly do finále. Jsou skvělé! Podívejte se na jejich příběhy na webu Maminka roku.  

Maminka roku: Sázím na osobní setkání, říká Tamara Klusová
Maminka roku: Vyberu největší neherečku, říká Andrea Růžičková
Maminka roku: Vybrat top maminku bude hodně těžké, říká Marika Šoposká
Témata: Jediný den, Fin, Videoreportáž, Příběh, Vítězství, Celá soutěž, Krásný den, Maminka, Celý projekt, Sestřih, Finalistka, Celý tým, Nat, Nať, Dlouhé čekání, Jak, Medailonek