Jak pečovat o mužskou pokožku?

Reklama 17.  11.  2015
Většina mužů potřebuje ve svých životech energii i odpočinek, vášeň i něhu. Překvapivě podobné nároky má i jejich pokožka a vlasy a proto potřebují péči ušitou na míru. Vyberte ji tak, aby zároveň posilovala i zklidňovala, osvěžovala i hýčkala.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Mužská kůže je v mnohých ohledech odlišná než ta ženská. Je silnější, mastnější, náchylnější k nedokonalostem, díky testosteronu jinak stárne a bývá namáhána častým holením. Muži by tedy své kůži měli věnovat podobnou pozornost jako jejich protějšky. A to nejen pleti, ale i vlasům a pokožce celého těla. Základem je vybrat si šetrné přípravky, které kůži nebudou dráždit a vysušovat, ale naopak posílí její ochranný film.

Klepněte pro větší obrázek

Česká kosmetická značka MANUFAKTURA proto připravila Pánskou kosmetiku, která využívá unikátní rostlinný komplex přírodních výtažků, ideálních pro specifické potřeby mužů. Kombinace šalvěje, kopřivy, arniky, třezalky, jalovce, ženšenu a rozmarýnu, ve většině produktů doplněná navíc o cenný ovesný beta-glukan a chmel, poskytuje mužské pleti i vlasům ideální péči. Celá kolekce je doprovázena neodolatelnou kořenitou vůní, ozvláštněnou kapkou citrusové verbeny. Hravý retro design, inspirovaný klasickými elegantními veterány, potěší nejednu chlapeckou duši opravdových mužů.

Dokonalou očistu a relaxaci zajistí Pánský sprchový gel s unikátním bylinným komplexem či Pánská relaxační koupel, které napomohou hydrataci a zjemnění pokožky a dodají energii.     

Klepněte pro větší obrázek

K péči o vlasy využijte Pánský šampon s pivem, unikátním bylinným komplexem a ovesným beta-glukanem - napomáhá předcházet tvorbě lupů, podporuje růst vlasů a dodává svěží vzhled.    

Klepněte pro větší obrázek

K péči o podrážděnou pleť po holení se bude hodit Pánský balzám po holení, který desinfikuje a hydratuje a napomáhá obnovit ochranný kožní film.

Klepněte pro větší obrázek

Pánská kosmetika MANUFAKTURA kromě toho nabízí i pánský pleťový krém, krém na ruce či rostlinné mýdlo… Více informací nejen o této kosmetice naleznete na nových webových stránkách a e-shopu www.manufaktura.cz.