Maminka.czRodina a vy

Jak přežít hektické ráno s dětmi a nezbláznit se? Chce to organizaci

Supermámy.cz 14.  12.  2016
Zvládnout ráno vypravit děti do školky nebo do školy občas může být nadlidský výkon, zvlášť pokud chodíte do práce. Víte, jak rána zvládnout bez zbytečného stresu?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pomůže vám třicetiminutová příprava, kterou uděláte předchozí večer. To je rada životních kouček Amber Rosenbergové a Teressy Moore Griffinové, které vám pomůžou zbavit se ranního stresu a nedochvilnosti. A jaké jsou jejich rady?

Vybudujte svůj šatník v jednoduché paletě barev a připravte si sadu oblečení, řekněme třeba černé kalhoty, barevnou košili, spodní prádlo a svrchník. „Někteří mí klienti mají šatník pouze v jedné až třech barvách, protože jim to zásadně zjednodušuje život. Ušetříte spoustu času nad rozhodováním, co se k čemu hodí,“ říká Teressa Moore Griffinová. Jako bonus ušetříte spoustu peněz, které byste utratily impulzivními nákupy věcí, které se vám k ničemu nehodí.

Více na http://supermamy.maminka.cz/clanek/pro-zeny-super-mamy-materstvi-predskolak/436804/10-tipu-jak-s-detmi-prezit-kazde-vsedni-rano-a-nezabit-je.html?utm_source=supermamy.maminka.cz&utm_medium=copy

Sjednoťte si šatník

Vybudujte svůj šatník v jednoduché paletě barev a připravte si sadu oblečení, řekněme třeba černé kalhoty, barevnou košili, spodní prádlo a svrchník. „Někteří mí klienti mají šatník pouze v jedné až třech barvách, protože jim to zásadně zjednodušuje život.

Deník zasloužilé mámy: Každé mámě, které nejde vše podle plánu

Ušetříte spoustu času nad rozhodováním, co se k čemu hodí,“ říká Teressa Moore Griffinová. Jako bonus ušetříte spoustu peněz, které byste utratily impulzivními nákupy věcí, které se vám k ničemu nehodí.

Snídejte pořád to stejné

Pestrost je sice kořením života, ale tu můžete odložit na večeři, kdy vás nehoní čas. Když budete každé ráno jíst to stejné nebo alespoň stejnou kategorii snídaňových potravin, jako jsou obiloviny nebo jogurty, ušetříte čas přemýšlením, co si dát k snídani.

"Když si připravíte stejné jídlo každé ráno, odpadnou všechna rozhodnutí či diskuse," říká Griffinová a dodává "takový stereotyp vytvoří pocit klidu pro všechny členy domácnosti."

Přečtěte si dalších osm užitečných rad Amber Rosenbergové a Teressy Moore Griffinové.

 

Témata: Rodina a vy, Jak na to, Amber Rose, Jak, Ráno, Spodní prádlo, Stejné jídlo, Grif, Griffin, Orgán, Obiloviny, Amber