Maminka.czSlavní rodiče

Jak slaví vánoční svátky slavné maminky? Kolik dárků dávají svým dětem?

Simona Procházková 30.  12.  2017
Jak slaví nejmagičtější svátky v roce slavné maminky ze světa filmu? Možná budete překvapeni…

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Sarah Jessica Parker (52), 1 syn a 2 dcery (dvojčata)

Pocházím z osmi dětí, takže je jasné, že mám kolem sebe velmi širokou rodinu. A vánoční svátky jsou pro nás všechny úžasnou příležitostí strávit delší čas pohromadě. Těšíme se na to všichni každý rok už od podzimu. Hodně se společně fotíme, takže oblíbeným dárkem jsou pak rodinné fotokalendáře. Naše dvojčata, Tabitha a Marion, vyrábějí z fotografií koláže a pohlednice.

Katie Holmes (39), 1 dcera

Zbožňuju zpomalená rána, kdy nikam nemusím, vůni kávy, horkou čokoládu, pečené kaštany, zkrátka miluju Vánoce se vším všudy jako malé dítě. A s dcerou si je užíváme na maximum. Svátky musí být veselé, plné smíchu a dobré zábavy. Slavnostně vyzdobíme celý dům, připravuji domácí svařené víno, se Suri vymýšlíme a vyrábíme vlastní dekorace.

Reese Witherspoon (41), 1 dcera, 2 synové

Již několik týdnů před Vánoci tvoříme s dětmi vlastnoručně ozdobičky na stromeček i dekorace do oken a po večerech si čteme vánoční příběhy. Také vyrážíme do obchodu pro těsta na pečení vanilkových sušenek a anýzových perníčků. Největší zábavou je pak jejich zdobení barevnými polevami! Naše děti jsou velmi netrpělivé a dá skutečně práci zahnat je před Štědrým dnem do postele. Pokaždé musím vyhrožovat, že když nepůjdou spát, Santa nepřiletí.

Hilary Duff (30), 1 syn

Nepotřebuji ke spokojenosti spoustu drahých dárků. Stačí mi najít pod stromečkem nějakou drobnost, ale z lásky darovanou. Když vidím, kolik lidí bláznivě nakupuje předražené hlouposti a zahrnují své děti hromadou zbytečností, je mi z toho smutno. Nechci, aby náš syn byl takhle zkažený. Dva či tři dárečky od Santy stačí. Důležitější je společně strávený čas s rodinou a přáteli.

Kate Winslet (42 let), 1 dcera, 1 syn

Naše Vánoce? Absolutní odpočinek! Spousty světýlek v oknech, zapálené svíčky, hromady jídla a pití a hlavně – nikdo z nás těch pár dní ani nevyleze z pyžama. Mlsáme a sledujeme pohádky v televizi, povídáme si. Maximálně podnikneme krátkou vycházku k sousedům na skleničku punče.

VIDEO: Jak se připravují na Vánoce známé maminky?

Nákupy s Maminkou přišly do Hamleys podpořit také slavné maminky se svými dětmi
GALERIE: Podívejte se na slavné maminky, pro které je kojení na veřejnosti zcela přirozené
Jaké chcete Vánoce?  Udělejte si je podle svého a nenechte sebou manipulovat

 

 

Témata: Slavní rodiče, Slavné maminky, Časopis Betynka, Vánoce, Katie Holmes, Kate Winslet, Hilary Duff, Sarah Jessica Parker, Malé dítě, Sarah Jessica Parkerová, Rees, Sla, Punč, Hilar Duff, Tabitha, Vánoční příběh, Marion, Reese Witherspoonová, Maminka, Jessica Parker, Štědrý den, Dcera, Katie Holmesová, Vánoční svátek, Jak