Maminka.czSlavní rodiče

Jak to slušelo těhotným celebritám na Oscarech?

Iva Endrychová 23.  2.  2015
Popravdě řečeno, rodí se čím dál méně dětí a ani Hollywood není výjimkou. Na letošním předávání cen Americké filmové akademie tak objektivy fotografů zachytily jen dvě krásky v očekávání příchodu potomka na svět.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Keira Knightley

Keira Knightley sice sošku Oscara nezískala (nominace na nejlepší herečku ve vedlejší roli za film Kód Enigmy), ale radost jí to určitě nekazí. S manželem Jamesem Rightonem čekají své první dítě. To by se jí mělo narodit už na jaře.

Keira si těhotenství užívá. V talkshow s Ellen DeGeneres prozradila, že teď jí za dva a její manžel pije za dva. „Chci, aby mě podporoval. Na různých akcích je ale spousta šampaňského zdarma, takže on si myslí, protože já nepiju, že bude pít za dva. Takže já jím za dva on za dva pije,“ smála se sympatická herečka.

Pár se vzal v květnu 2013 na jihu Francie.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Sophia Hunter

Na předávání sošek se prezentovala také divadelní režisérka a herečka Sophia Hunter, která si na Valentýna vzala seriálového Sherlocka Holmese Benedicta Cumberbatche. I jí se pod rudými šaty klenulo bříško. 

A zamilovanost na obou byla patrná na první pohled. Oba měli oči jen pro sebe.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

 

Témata: Slavní rodiče, Oscar, Keira Knightley, nominace, Ellen, Režisérka, Rudé šaty, Jak, Sympatická herečka, James Righton, Zamilovanost, Keira, Hunter, Celebrity