Maminka.czPorod

Jak účinně zrušit bříško po porodu, i když nemáte čas?

Zuzana Šustová 13.  4.  2013
Snažíte se po porodu shodit nabraná kila, ale faldíky tvrhohlavě zůstávájí? Máme pro Vás několik tipů.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Moučná dieta

Tuhle magickou zeštíhlovací kúru mi poradila kamarádka, kterou tři dny v kuse bolelo břicho. Z neznámých důvodů. Někdo jí poradil, ať pár dnů nejí nic, v čem je mouka. Za pět dní se jí x let "pěstované" břicho zmenšilo o polovinu! Samozřejmě, nemusí to tak fungovat na každou z nás, ale určitě to alespoň vyzkoušejte.

Pročež vyřaďte z jídelníčku úplně všechny výrobky, co obsahují inkriminovaný "prášek". Pečivo, těstoviny, knedlíky, zahušťované jogurty (sledujte etikety a dejte si pozor i na kukuřičný škrob například) a podobně. Začnete-li v pondělí, do pátku, max do neděle, máte břicho poloviční a nebo zcela splasklé. Vynechat jmenované potraviny není jednoduché, výsledek je však zcela zázračný!

Čím ji nahradit?

Mouku vyměňte za zeleninu. Upravujte ji trochu tepelně, aby byla lépe stravitelná. Ze syrové zeleniny získáte však více hodnotných látek, zvláště, pokud okurky, rajčata, salát aspol zalijete kvalitním olivovým olejem. Zeleninkou rovněž zahánějte hlad pozdě večer a v noci.

Cukr a mléko

Pokud chcete zhubnout co nejvíce, omezte i přísun cukru a mléčných prostředků. Ovšem něco jíst musíte, proto se spolehněte na svůj zdravý rozum, abyste kvůli odstraňování "pneumatiky" nezkolabovala. Nesmíte hladovět.

Efekt znásobíte jen cvičením

Podpořte pěkný stav vašeho pupíku pravidelným tréninkem. Existuje mnoho cviků cílených na zhubnutí a zpevnění břišních partií. Třeba kliky, nůžky, sklapovačky, běh, cyklistika a další. Detaily hledejte na internetu.

Témata: Porod, Po porodu, Jen pro maminku, Bříško po porodu, Bříško, Neznámý důvod, Pneumatiky, Jak, Čas, Pór, Zhubnutí, Pravidelný trénink