Maminka.czŠestinedělí

Jak zvládnout bez stresu pobyt na šestinedělí? Vyberte si pečlivě porodnici

Tereza Víchová 30.  3.  2017
Už 72 hodin po narození miminka jste konečně doma. To je běžná propouštěcí doba v českých porodnicích. Jak ale zvládnete „pobyt“ na oddělení šestinedělí, závisí z velké míry na vás.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Už aby to bylo!

Poslední dny těhotenství porod doslova přivoláváte a donekonečna si v hlavě přehráváte možné scénáře. Představujete si míru bolesti, trénujete dýchání a kontrolujete tašku do porodnice. A pak TO přijde a vás uzlíček je na světě. Co dál?

Video: Jak zhubnout po porodu bez nesmyslných diet?

To jste možná vůbec neřešila, protože to ještě nedávno nebylo důležité. Ale na ten nejlepší rozjezd vašeho vzájemného vztahu, kojení i porozumění dítěti mají první hodiny jeho života velký vliv. Už proto se vyplatí se na pobyt v porodnici důkladně připravit.

Témata: Děti, Video, Porod, Časopis Maminka, Novorozenec, Šestinedělí, Výběr, pobyt, Umělé mléko, Příbuzný vaš, Pojišťovna, Omezené množství, Bezdětná kamarádka, Krém na opruzeniny, Třetí porod, Nejlepší kamarád, Pečlivý výběr, Bubák, Nadstandardní pokoj, Poporodní poranění, Pec, Ochranný krém, Pór, Plačící miminko, Úspěšné kojení