Maminka.czHoroskopy

Jaká jste máma podle horoskopu? Poznáváte se?

Markéta Žídková 29.  6.  2020
Každá máma je jiná. Jedna je důsledná a přísná, jiná nechá dětem více volnosti. Jedna se rozčílí, druhou jen tak něco nerozhází. Víte, jaká jste vy coby rodič? Můžete si přečíst vaši charakteristiku podle horoskopu. Schválně, sedí na vás?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pokud už máte děti, určitě si ještě dobře pamatujete, jak jste si sama sebe malovala jako bezvadnou mámu, která bude s dětmi kamarád, a jak vás pak realita zaskočila. Pokud děti ještě nemáte, ideálů jste se určitě ještě nevzdala a pořád si ještě představujete, jak si s dětmi užijete spoustu legrace. Praxe je ovšem mnohdy jiná a vy sama sebe mnohdy překvapujete.

Jak dítě přimět, aby nám naslouchalo? Tři jednoduché triky

Podívejte se, co o mateřství říkají hvězdy. Možná pak pochopíte, proč jste se k dětem chovala tak, jak jste se chovala. Pokud děti ještě nemáte, dozvíte se, co od sebe můžete čekat.

Co ve hvězdách najdete a co z nich vyčtete? A proč lidé věří horoskopům?

Horoskop najdete na následující stránce...

Témata: Děti, Péče o dítě a jeho výchova, Horoskopy, Kozoroh, Střelec, Astroporadna, Ostych, Následující stránka, Máma, Charakteristika, Sklenice, Býk, Školní besídka, Váha, Denní program, Lev, Rak, Záchvat vzteku, Jak, Ryba, Požitkář, Blíženec, Perfekcionistka, Lvice, Domácí práce