Maminka.czHoroskopy

Jaká jste máma podle horoskopu? Poznáváte se?

Markéta Žídková 29.  6.  2020
Každá máma je jiná. Jedna je důsledná a přísná, jiná nechá dětem více volnosti. Jedna se rozčílí, druhou jen tak něco nerozhází. Víte, jaká jste vy coby rodič? Můžete si přečíst vaši charakteristiku podle horoskopu. Schválně, sedí na vás?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pokud už máte děti, určitě si ještě dobře pamatujete, jak jste si sama sebe malovala jako bezvadnou mámu, která bude s dětmi kamarád, a jak vás pak realita zaskočila. Pokud děti ještě nemáte, ideálů jste se určitě ještě nevzdala a pořád si ještě představujete, jak si s dětmi užijete spoustu legrace. Praxe je ovšem mnohdy jiná a vy sama sebe mnohdy překvapujete.

Jak dítě přimět, aby nám naslouchalo? Tři jednoduché triky

Podívejte se, co o mateřství říkají hvězdy. Možná pak pochopíte, proč jste se k dětem chovala tak, jak jste se chovala. Pokud děti ještě nemáte, dozvíte se, co od sebe můžete čekat.

Co ve hvězdách najdete a co z nich vyčtete? A proč lidé věří horoskopům?

Horoskop najdete na následující stránce...

Témata: Děti, Péče o dítě a jeho výchova, Horoskopy, Střelec, Kozoroh, Astroporadna, Školní besídka, Vodnář, Horoskop, Silná stránka, Lev, Náraz, Potomek, Domácí práce, Váha, Legrace, Máma, Volnost, Perfekcionistka, Ryba, Denní program, Blíženec, Práce z, Rak, Nová vědomost