Maminka.czTěhotenství

Jaké boty v těhotenství? Správným výběrem zamezíte bolesti zad

Tereza Víchová 30.  9.  2017
Podpatky sice dodají výšku i sebevědomí, nechte si je ale jen pro výjimečné příležitosti. Jen ty správné boty totiž zajistí pohodlí v těhotenství.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Zůstat krásná a sexy i v těhotenství a vypadat třeba jako Angelina Jolie? To vám ale nikdo neřekl, že decentní bříško má jen málokterá z nás. Obvykle si především v posledním trimestru připadáme (a asi i vypadáme) jako velryba. Lodičky na jehlách vám dodají sebevědomí za všech okolností, ale s bříškem už je to spíš riziko. Pořiďte si raději pohodlné boty (což ovšem neznamená ukrást manželovi jeho crocsky na zahradu!) a spíš zkuste vynechat houpavou kachní chůzi a nahradit ji aktivním postojem. Slušet vám to totiž může i bez „prodloužených“ nohou. Jak na to? 

Usínání u televize i vysoké podpatky. Co vše může v těhotenství ublížit?
Témata: Těhotenství, Časopis Maminka, Tipy a rady v těhotenství, Od těhotenství k porodu, Bolest, Výběr, Bolest zad, Okolnost, Větrov, Vadné držení, Hrudní páteř, Ukazovat, Zdravotní obuv, Výjimečná příležitost, Tělo, Renata, Renáta, Normální život, Celý život, Fyzioterapeut, Aktivní žena, Vysoký podpatek, Rychlá změna, Dobrý pocit, Podpatek