Maminka.czChování a vztahy

Jaký bude váš milostný život podle hvězd? Erotický horoskop na srpen

Irena Forejtová 3.  8.  2016
Někdy je moc fajn odpočinout si od rodičovských povinností a věnovat se jen partnerovi. Jaký sexuální život vám předpovídají hvězdy v srpnu?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Žena v Blížencích se vrhá se do milostných vztahů hlavou napřed. Může to být skok do studené vody nebo také naopak koupel v Karibském moři. Pro milostný akt nepotřebuje žádnou zvláštní inscenaci. Romantika je sice fajn, ale nebude jí vadit ani rychlovka. Naopak, spontánnost ji potěší. A že to bude i váš případ, na to vezměte jed.

Váš Éros: Na památku na krásné chvíle ve dvou si udělejte populární selfíčko. Počítejte s tím, že se vám napoprvé nemusí povést tak, aby z něho erotično jen sršelo. Pečlivě vyberte vhodné místo, čas a volte decentní záběr. A pamatujte, erotika není totéž co porno.

Témata: Chování a vztahy, polibek, Úlet, Miloš, Kyselina hyaluronová, Selfíčko, Milost, Heřmánek, Jak, Severní Karolína, Oboustranná spokojenost, Sexuální potěšení, Malý dárek, Milenka, Románek, Empatie, Milostný život, Aloe vera, Thajsko, Karibik, Lubrikační gel, Špatný pocit, Vibrátor, Horoskop, Destinace