Maminka.czChování a vztahy

Jaký bude váš milostný život podle hvězd? Erotický horoskop na srpen

Irena Forejtová 3.  8.  2016
Někdy je moc fajn odpočinout si od rodičovských povinností a věnovat se jen partnerovi. Jaký sexuální život vám předpovídají hvězdy v srpnu?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Střelec (23.11. - 21.12.)

Ve výběru milenců je žena ve znamení Štíra neobyčejně náročná. I když hledá jen dobrodružství na jednu noc, velmi brzo pozná, zda dotyčný muž odpovídá jejím představám. Už její slovní zásoba dokáže milence pěkně rozpálit. Pokud má chuť, umí mluvit vulgárně, aniž by její chování působilo hrubě. Prostě má ráda otevřenost a od začátku jasno. Ve všem, nejen v sexu.

Váš Éros: Když se vám nebude chtít mluvit, můžete objekt svého zájmu naladit erotickými těstovinami. Na výběr je dámská i pánská varianta S čím je budete podávat je jen na vaší fantazii, ale s tuňákem a špenátem á la Kluci v akci určitě neuděláte chybu.

Témata: Chování a vztahy, polibek, Živo, Jaký, Ledový nápoj, Četba, Vaš, Sexuální potěšení, Špatný pocit, Jak, Sexuální poloha, Zmrzlina, Trapas, Šmírák, Oboustranná spokojenost, Horoskop, Úlet, Milostný akt, Aloe vera, Miloš, Lubrikační gel, Kyselina hyaluronová, Happy end, Selfíčko, Milenka