Jané Epic: Jak si na mateřské zjednodušit život

Reklama 23.  9.  2014
Každá zkušená maminka ví, že si se správně vybraným kočárkem ušetří spoustu práce. Na co všechno ale při jeho výběru myslet? Takový kočárek by měl být lehký, kvalitně odpružený, technicky variabilní a samozřejmě mít dobrý servis. Až poté, co maminka vynese třikrát za den plně naložený kočárek do třetího patra, skutečně ocení jeho váhu. Stejně tak rychle pochopí, proč by mělo být možné kočárek při časté manipulaci snadno a pohodlně složit.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Proto doporučujeme sportovní, skladný a dynamický kočárek Epic od Jané.  Váží pouhých 8,93 kg, má moderní sportovní design s potahy v šesti barvách, tuhou konstrukci a velmi dobré jízdní vlastnosti i v terénu. Pohodlí dítěte a komfortní jízdu zajistí nezávislé odpružení zadních kol a otočné sezení. Epic  lze snadno ovládat jednou rukou.

Jané Epic je skutečně všestranný: má polyuretanová kola vysoce odolná proti průrazu, vynikající ovladatelnost díky vyváženosti přední nápravy se schopností jemného a přesného otáčení kol při jízdě, parkovací brzdu zdvojenou na obě kola, otočné a snímatelné lůžko.

Avantgardní design v urban stylu navíc vyniká odolným a tuhým podvozkem. Ten je vyrobený z eloxovaného hliníku, je vysoce pružný a zaručuje, že kočárek je jedním z nejlehčích ve své kategorii na trhu. Šikovné je i tvarování zadní konstrukce kočárku ve tvaru obráceného písmene C – vytváří totiž volné místo pro nohy a tím umožňuje volnou a lehkou chůzi.

Klepněte pro větší obrázek

Design pamatuje i na sebemenší detaily. Kočárek je vybaven praktickým návlekem na madlo, který zabraňuje zvýšenému opotřebení při nepřetržitém užívání a působí příjemně na dotek.

Jané Epic má všechny vlastnosti a funkce typické pro tuto značku: lehkost, snadné ovládání, pohodlí dítěte a jednotný bezadapterový upínací systém Pro-Fix, který umožňuje pohodlné nasazení a vyjmutí všech autosedaček a lůžek od Jané .

Každá maminka u kočárku Epic  ocení kvalitu a vlastnosti potahu  - látka je  voděodolná a větruodolná  s nepromokavou ochrannou úpravou ScotchgardTM , která udržuje tkaninu suchou v dešti i sněhu bez ztráty prodyšnosti. Tyto látky vyžadují jednoduchou údržbu. Termoregulační účinek Coolmax® přispívá k lepšímu oběhu vzduchu a dodává tak pocit sucha a pohodlí.

Výhodou je i stabilní zázemí domácího prodejce a servisu Handy Praha. Jednoduše je dobré vědět, na jaký kočárek a proč bude maminka po spoustu měsíců své mateřské zcela odkázaná.