Maminka.czSluníčko

Jarní Sluníčko je tu!

Simona Procházková 9.  3.  2022
V rozšířeném březnovém vydání časopisu pro nejmenší se to jen hemží jednorožci a rytíři a jeho součástí je i příloha s omalovánkami!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Hned na úvod si děti mohou poslechnout a také samy zazpívat písničku o slušném chování, na které si procvičí pozdravy a také poděkování https://www.youtube.com/watch?v=9xmlfG8XJlI

V pracovních listech se ti nejmenší naučí rozpoznat nejrůznější nálady a také to, co je pro ně charakteristické a jak se projevují navenek. V navazující vystřihovánce najdou předkreslený obličej, na nějž si budou nejrůznější výrazy tváře skládat.

V pohádce se prckové s vaší pomocí dočtou o rytíři Radovanovi a jeho věrném jednorožci. Na toto téma je čeká hned několik nejrůznějších logických a početních úkolů. Vystřihnout a také domalovat si mohou i rytířskou a jednorožčí masku na obličej. Hbitost svých prstíků procvičí na skládačce jednorožce na prsty. A pokud vaše děti rády omalovávají obrázky, najdou v tomto čísle hned několik druhů omalovánek.

V jarním vydání holčičky a kluky jistě potěší i první díl domečku skřítka Lesánka (a v dubnovém vydání pak najdou jeho vybavení). V tvoření najdou návod na výrobu pokladničky – prasátka z lahve od tekutého mýdla. Věříme, že s takovým společníkem se jim korunky budou spořit skoro samy!

V neposlední řadě se děti mohou těšit i na pokračování pravidelných rubrik, jako jsou Malované čtení o řemeslech, Hledání nesmyslů, Hravá logopedie či seriál o mláďatech.

Březnové Sluníčko rozšířené o osm stran seženete v trafikách za 39 Kč nebo s dopravou ZDARMA na www.ikiosek.cz/slunicko

Témata: Sluníčko, Předškolák, Tvoření, Písnička, Čtení, skládačka, Školička, hledání nesmyslů, Omalovánka, Příloha, Jednorožec, Časopis, Radovan, Rytíř, Březnové vydání, Pohádka, Vydání, Jarní Sluníčko