Maminka.czÚklid

Jarní úklid podle Marie Kondo. Před porodem je potřeba pořádně vygruntovat „hnízdo“!

Simona Procházková 1.  4.  2021
Na tom, že vám úklid domácnosti pomůže uklidit si i v životě, stojí celá filozofie známé „guru úklidu“ Marie Kondo. Období, kdy očekáváte příchod nového potomka na svět, je pro „detox“ domácnosti jako stvořené.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Japonka Marie Kondo je světově uznávaná dáma přes úklid, která učí své klienty udržovat doma systém a řád. Svou metodu pojmenovala „KonMari“ a píše o ní knihy, ze kterých se stávají bestsellery. 

Prostor pro nový život

„Když si uspořádáte domácnost, uspořádáte tím i svoje záležitosti a minulost. Reorganizace domova vyvolá zásadní změny ve vašem životním stylu i vnímání světa. Mým klientům úklid změnil způsob myšlení a přístup k životu,“ uvádí Kondo. Její jednoduchá metoda ukáže, že úklid není jen o srovnaných šuplících a podlaze bez smítka prachu. Vše podle ní spočívá jen v nastavení mysli takovým směrem, abyste se stala „pořádným“ člověkem, a vašem přesvědčení, jaký život chcete žít.

Klepněte pro větší obrázek

TIP NA VIDEO: Podívejte se na video, jak správně vyprat ručníky, aby byly měkké a voňavé?

Témata: Těhotenství, Porod, JAR, Jak na to, Domácnost, Naše tipy, DIY, Pořádek, Úklid, Hnízdo, Binec, Životní styl, Vyhazování, Domov, Marie Kondo, Pohlednice, Myšlení, Máří, Fyzička, Způsob myšlení, Úklidové pomůcky na Heureka.cz

Video