Maminka.czSourozenci

První pohled na novorozence: Dojemné chvíle sourozenců, kteří vidí miminko poprvé

Tereza Víchová 24.  3.  2024
Tyhle okamžiky rozhodně stojí za fotku! Přinášíme vám fotogalerii 45 NEJ chvilek, kdy starší sourozenec poprvé pohlédne do očí malému bratříčkovi nebo sestřičce. Jsou v nich dojetí, dětská radost, údiv a šok. A touha si tu "panenku" co nejdřív pochovat!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Ano, už zanedlouho přijdou i ty další okamžiky – třeba žárlení nebo poutání pozornosti. Protože nejmenší člen rodiny si ji užívá od všech plnými doušky a umí si o ni i pořádně nahlas říct, tak přece starší nezůstane pozadu! Velký brácha nebo velká ségra si asi občas připustí, že to s tou "panenkou" bude občas boj. Když jim totiž za pár měsíců rozbije věž z kostek nebo auto z lega, i ta největší láska se na chvíli někam vytratí.

VIDEO: Podívejte se na první setkání starších sourozenců s miminky!

Nový přírůstek do rodiny je ale aspoň ze začátku pro všechny její členy krásná a šťastná událost. A na všech dětech je vidět, že emoce s nimi cloumají pořádně. Podívejte se na několik těch nejdojemnějších nebo nejvtipnějších a zbytek posuďte v naší fotogalerii.

 
Klepněte pro větší obrázek

Prosím, nechte mě, abych ji hned pochovala!!!

Klepněte pro větší obrázek

Vážně? Tohle je můj nový bráška?

GALERIE: Sourozenci, kteří se účastní porodu. Připadá vám to přirozené, nebo šílené?
Klepněte pro větší obrázek

Tohle už je pořádný rodinný kruh, který obdivuje nový přírůstek.

Klepněte pro větší obrázek

Ahoj, já jsem tvoje ségra! Zatím jen opatrně nakouknu...

Témata: Galerie, Novorozenec, Rodina, Miminko, Rodina a vztahy, Sourozenci, Dětská radost, Chvilka, Starý sourozenec, Dojemná chvíle, Fotogalerie, Lego, Panenka, Malý sourozenec, Dojem, Malý bratříček