Maminka.czČasopis Maminka

Je tu nová Maminka s Lucií Vondráčkovou na titulce. Už ji máte?

redakce 20.  9.  2018
Říjnové vydání časopisu Maminka už čeká na stáncích. Tentokrát jsme si povídali s herečkou, zpěvačkou a maminkou dvou synů Lucií Vondráčkovou. Ve velkém rozhovoru nám prozradila, že děti jí dávají obrovskou sílu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Tam, kde byste jako žena sklopila uši a podřídila se, jdete jako máma najednou do protiútoku. Protože chráníte děti. Dávají nám sílu, o které ani nevíme, že v nás je," svěřila se Lucie Vondráčková. Zůstane s dětmi natrvalo v České republice, nebo se vrátí do Kanady? Jak vzpomíná na své dětství a proč o sobě říká, že je "prdlá maminka"? To vše se dozvíte v říjnové Mamince. 

Klepněte pro větší obrázek

V tomto čísle najdete i další pravidelné rubriky a spoustu zajímavého čtení –například o tom, proč je dobré naučit děti vnímat hlad nebo je nechat zažít nepohodlí? Prozradíme vám, co vás čeká po porodu a zda potřebujete laktační poradkyni? A proč je důležité s dětmi kreslit, modelovat a tvořit? 

Samozřejmě tu nechybí dětská móda. Tentokrát nám malí modelové pózovali na farmě, takže se můžete těšit na country styl – kostkované košile, džíny a klobouky. Těhotné maminky se mohou nechat inspirovat naší podzimní módou. A kdybyste náhodou tápali, co si uvařit? Dýňové recepty to jistí!

KUPTE SI MAMINKU PŘES SMS

Maminku si můžete koupit i přes SMS. Jak na to? Je to jednoduché! Stačí, když pošlete SMS na číslo 902 11 ve tvaru:

MAMINKA1810W mezera JMÉNO mezera PŘÍJMENÍ mezera ADRESA mezera MĚSTO mezera PSČ

Příklad: MAMINKA1810W Jan Novak Prubezna 233 Olomouc 779 00

Cena každé přijaté SMS je 60 Kč vč. DPH (zahrnuje poštovné i balné).

Provozuje CZECH NEWS CENTER, a. s., infolinka 296 363 199 ve všední dny 8–16 hod., mobil@cncenter.czwww.platmobilem.cz

Zapojte se do našeho testovacího klubu! Co všechno budeme zkoušet?
Je to tady! Známe finalistky soutěže Maminka roku 2018
Témata: Časopis Maminka, Dětská móda, Nova, Kostkovaná košile, Maminka, Mezera, DPH, Kanada, Nepohodlí, Vydání časopisu, Velký rozhovor, Provoz, Czech News center, Zajímavé čtení, Děti, SMS, Těhotná maminka, Džíny, Malý model, Česká republika, Laktační poradkyně, Obrovská síla, Olomouc, Lucie Vondráčková, Poštovné