Maminka.czČasopis Maminka

Je tu prosincová Maminka. Marie Doležalová v ní poprvé ukázala dceru Alfrédu

redakce 15.  11.  2018
Vánoční vydání časopisu Maminka už na vás čeká na stáncích. Titulní stranu tentokrát ozdobila herečka a blogerka Marie Doležalová, která vůbec poprvé ukázala svou dceru Alfrédu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

V rozhovoru jsme si s Maruškou povídaly hlavně o tom, jak si užívá novou životní roli novopečené prvomámy. Řeč ale přišla i na porod a šestinedělí. Jak toto období zvládala? "Všichni straší porodem, ale nikdo vám pořádně neřekne, co přijde v šestinedělí. Pro mě to prostě bylo horší než celý porod. Přitom si nemyslím, že bych trpěla poporodní depresí, protože co se týče pocitů k miminku, tak to bylo všechno nádherné. Ale ty vyjeté emoce..." 

Vůbec poprvé v Mamince ukázala obličej malé Alfrédy. Jak sama říká: "Původně jsme to chtěli bez obličejíku, ale to focení bylo tak prima a hlavně Alfinka s takovou chutí pózovala, že jsem netlačila na pilu a nechala to plynout." Maruška nám také prozradila, jak pro holčičku s partnerem Markem vybrali poněkud netradiční jméno Alfréda a jak by pojmenovali kluka.

Kromě velkého rozhovoru s Marií Doležalovou se můžete těšit i na další zajímavé články. Jelikož se blíží Vánoce, dozvíte se, proč byste se v těhotenství neměla moc přejídat a proč vás občas bolí hlava. Poradíme vám, jaké hračky by se mohly objevit pod vaším stromečkem a jak prožít svátky s miminkem či batoletem. Prozradíme, jak trávíme Vánoce my, matky z Maminky, bez čeho si je neumíme představit a čím obdarujeme (pardon, vlastně Ježíšek) své nejbližší? 

Samozřejmě tu nechybí dětská a těhotenská móda. Tentokrát nám malí modelové pózovali ve slavnostním oblečení. Protože při čekání na Ježíška byste se přece měli hodit do gala. A nechybí tu ani recepty na to nejlepší vánoční menu. 

Jak jsme natáčeli s finalistkami Maminky roku 2018? Podívejte se na sestřih
Maminka roku jde do finále! I vy můžete ovlivnit, kdo vyhraje
Herečky Kristýna Leichtová a Marie Doležalová porodily. Obě mají holčičku

 

 

Témata: Slavní rodiče, Časopis Maminka, Miminko, Šestinedělí, Marie Doležalová, Dcera, Titulní strana, Malý model, Alfrédy, Mári, Úkaz, Ježíšek, Poporodní deprese, Velký rozhovor, Maminka, Maruška, Slavnostní oblečení, Vydání časopisu, Máří, Netradiční jméno, Alfréd, Blogerka, Alfí, Celý porod, ADDA