Maminka.czSluníčko

Jedeme do Afriky. S kým? Se srpnovým Sluníčkem!

sim 2.  8.  2021
Pozor, příští zastávka Afrika! Se srpnovým Sluníčkem děti zažijí dobrodružství na safari a také splní poslední úkoly z Velké prázdninové hry o bezva ceny v celkové hodnotě 14 500 Kč!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Letní prázdniny jsou tím pravým časem pro cesty do nejrůznějších koutů světa. S časopisem Sluníčko se děti během chvilky přenesou do Afriky, kde tlupa zvídavých zvířátek zatoužila řídit auto. Ve vystřihovánce najdou papírové divadélko a čeká na ně také příběh, který si budou moci s divadélkem zahrát. Dále mají možnost naučit se písničku o neposlušných slůňatech a pustit si ji nazpívanou (doprovázenou notami a textem) na YouTube kanálu časopisu Sluníčko.

Prima tvoření

Děti si mohou dotvořit originální pohlednice a poslat je poštou tomu, komu si myslí, že udělají největší radost. Hbitost svých prstíků holčičky a kluci prověří hned na několika úkolech. Ve tvoření najdou návod na výrobu ručního bubínku a také je pro ně připravený návod na složení vlaštovky včetně pestrobarevného papíru. Dále si podle fantazie mohou vyzdobit soutěžní vyšívánku hrošice Míny, která se chystá vyrazit na taneční večírek. V africkém vydání zkrátka děti najdou kopec zábavy a vedle stálých rubrik také spoustu úkolů, jako je slovní kopaná, obrázkové čtení, bludiště, omalovánky či hledání rozdílů.

Velká prázdninová hra

V srpnovém čísle také vrcholí dalšími deseti úkoly Velká prázdninová hra o hodnotné ceny, jako jsou kolečkové brusle, tatrovky či poukázky na nákup v hračkářství v hodnotě 3000 Kč! Hra spočívá v plnění vědomostních a pohybových her v přírodě, kreslení a dotvoření herního plánu.

Srpnové Sluníčko koupíte v novinových stáncích nebo s dopravou ZDARMA na www.ikiosek.cz/slunicko

Zabavte děti chytře po celé léto speciálem od Sluníčka!
VIDEO: Dílnička: Velryba nebo zlatá rybka? Inspirujte se tímto prázdninovým tvořením
Otevíráme všechna tabu! Nové vydání časopisu Maminka je právě v prodeji
Témata: Sluníčko, Děti, Tvoření, Předškolák, večírek, Výtvarné aktivity, obrázkové čtení, Tipy na čtení, Pohlednice, Safari, Dobrodružství, Letní prázdniny, Tlupa, Afrika, Úkol, Mína, Celková hodnota, Poslední úkol, YouTube