Jedna lahvička pro celou rodinu! Nevěříte?

Není to krásná představa? Zbavit se množství lahviček, kelímků a tub a nahradit je několika kousky? Ano, kosmetika, která je vytvořená pro celou rodinu, už není jen snem.
Jedna lahvička pro celou rodinu! Nevěříte?

L´Occitane představuje novou řadu výrobků Bonne Mère, která je speciálně vytvořená pro péči o pokožku celé rodiny. Všechny výrobky jsou hypoalergenní a přátelské k životnímu prostředí. Děti od tří let věku je tedy mohou bez obav používat se svými staršími sourozenci a rodiči.

Díky neutrálnímu pH, krémové textuře a jemné vůni promění řada Bonne Mère vaše každodenní chvíle strávené v koupelně v okamžiky potěšení a příjemné relaxace.

Záleží vám na životním prostředí?
Při výrobě rodinné řady péče o pokožku dbala značka L´Occitane na ekologickou výrobu a použití recyklovatelných obalů vyrobených minimálně z 95% obnovitelných zdrojů. Jemné sprchové krémy jsou k dostání v ideálním rodinném balení 600ml, které je nejen praktické, ale i šetrné k našemu životnímu prostředí.

Dvě vůně…

Mléko
V jednoduchosti je krása… Jemné a měkké vůni bavlníku v kombinaci s něžným mlékem je jen těžké odolat. Delikátní vůni si zamilují i vaše děti a na večerní koupání se budou už jen těšit.

Med
Pro jedinečně sladké momenty… Med je velmi oblíbený zejména pro své zjemňující vlastnosti. V kombinaci s výtažky z mandlového, lipového a pomerančového květu se stává tím nejsladším pokušením.

Jemný sprchový krém
Nádherně krémová textura a hypoalergenní složení jsou ideální kombinací, jak pro dospělé, tak i pro tu nejjemnější dětskou pokožku. Sprchový krém ji lehce čistí a zanechává zjemněnou a lehce provoněnou příjemnou vůní mléka nebo medu.
Cena: 635 Kč, 600ml

Klepněte pro větší obrázek

Krémové mýdlo na ruce
Ruce si myjeme několikrát denně a velmi tak namáháme jejich pokožku. Krémové mýdlo na ruce ji čistí bez vysušování a zanechává vaše ruce hydratované a příjemně provoněné jemnou vůní mléka nebo medu.
Cena: 395 Kč, 300ml

Klepněte pro větší obrázek

Jemný univerzální krém
Univerzální pomocník v boji proti vysušené pokožce! Skvěle zvláční a vyživí pokožku nejen rukou a těla, ale i citlivé pleti.  Bohatá nemastná textura je ideální pro ženy, muže i děti. Krém je ideální na cesty nebo jako každodenní doplněk vaší kabelky. Vaše pokožka bude po použití hydratovaná, vyživená a příjemně provoněná jemnou vůní mléka nebo medu.
Cena: 430 Kč, 75ml

Klepněte pro větší obrázek

Mýdla
Tradiční mýdla z Marseille prý nosí štěstí… Mýdla jemně čistí pokožku těla a rukou a zanechají ji hebkou a lehce provoněnou příjemnou vůní mléka nebo medu. Mýdla se ale stejně tak skvěle hodí i k provonění šatníku.
Cena: 95 Kč, 100g

Klepněte pro větší obrázek

Nová řada Bonne Mère bude v prodeji v síti prodejen L´Occitane od 25. 2. 2013.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články