Maminka.czNovorozenec

5 největší trháků: Nejlepší články na Maminka.cz

LH 29.  6.  2012
5 největší trháků: Nejlepší články na Maminka.cz
Souhrn pěti nejčtenějších článků za poslední čtvrtletí vypovídá o tom, co vás nejvíc zajímá. Důležité jsou pro vás především praktické informace. Aktuálně je nejvíce probíraným tématem vydávání dětských pasů. V těsném závěsu vede článek o proměnách slavných českých maminek. Stojaté vody rozvířila kauza o mladé matce, která propaguje kojení odrostlých děti a sama to demonstruje na svém čtyřletém synovi. Neméně provokativní jsou dětské soutěže krásy, kde strojení a „vylepšování“ malých princezen přechází do extrému. Kruh znovu uzavírají mediálně známé maminky se svými dětmi.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]





1. Cestovní pas pro děti: Co budete potřebovat a kolik vás bude stát?

Jak už jistě víte, dnem 26. 6. 2012 končí platnost zapsání dětí v cestovních pasech rodičů. Tím také končí pro děti mladší deseti let možnost vycestovat za hranice bez vlastního dětského pasu.

2. Jak je změnilo mateřství? Přehled slavných maminek ve fotogalerii

Než se pustíte do přezkoumávání před a pomateřských postav slavných maminek, nezapomeňte se zaměřit na nejdůležitější proměnu. Těžko přesně pojmenovat, čím se mění výraz ve tváři. Určitě tam ale najdete větší hloubku a možná klid z nalezení něčeho opravdu smysluplného…

Pro ukázku jsme vybrali několik oblíbených známých maminek. Pokochat se můžete Alenou Buffon, Agátou Hanychovou, Jitkou Čvančarovou, Kateřinou Kristelovou, Simonou Krainovou, Darou Rolins a Luckou Vondráčkovou.

3. Mladá matka šokuje Ameriku: Je kojení 4letého dítěte v pořádku?

Není to tak dlouho, co se u nás vášnivě diskutovalo o právu kojení na veřejnosti. Odbojné matky pořádaly facebookovské protesty ve snaze hájit svobodu nakrmit svého potomka z prsu i před zraky okolí. V Americe jsou zase o krok dál.

4. Dětské soutěže krásy: Roztomilé nebo zvrácené? (fotogalerie)

Soutěže krásy malých holčiček se čas od času pořádají i u nás. Jen v Americe ale nabírají tu pravou bizarnost. Podobu, kterou dětským tvářičkám vtiskují jejich vlastní matky je přinejmenším kontroverzní.

5. Po mamince, nebo po tatínkovi? VIP maminky předvedly své děti

Zda se děti známých osobností našeho showbyznysu potatily nebo pobraly krásu po svých maminkách můžete sami posoudit v následující fotogalerii.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Batole, Školák, Kojenec, Jen pro maminku, Bizarnost, NEJ, Maminka, Cestovní pas, Trhák, Hanychov, Trh, Tvářička, Soutěž krásy, Mladá matka