Maminka.czRodina

Ježíšek za dveřmi! My víme jak na dárky!

Reklama 9.  12.  2013
Ježíšek za dveřmi! My víme jak na dárky!
Albi si i letos hlavu polámalo za vás a přichází s celou řadou originálních dárků! Cítíte se s přicházejícími svátky jako diabetik v továrně na čokoládu? Vánoce už dávno nejsou svátkem klidu a pohody, ale spíš stresující honičkou za těmi správnými dárky. Co vymýšlet rok od roku nového pro svou rodinu a přátele? Čím je tentokrát překvapit a potěšit? Nepropadejte depresím a touze koupit každému po balíčku ponožek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

http://www.albi.cz/uvod/

Značkové prodejny Albi vám poradí.

V našich prodejnách naleznete mezi „vychytávkami“ třeba i šikovný hledáček ztracených klíčů, instantní štěstí v podobě sazenice čtyřlístku nebo minigolf a stolní curling, co zažene nudu v kanceláři. Retro sluchátka na mobil, masážní relaxační polštáře, rozteklé hodiny i erotické laskominy a mnoho dalších a zajímavých věcí.
http://www.albi.cz/prodejny/sortiment-a-akce/

Je libo spíše trocha klasiky namísto žertů?

Na duši Vaše blízké zahřeje řada předmětů s věnováním, ať už hrníčky, klíčenky, trička, pečené čaje, čokolády nebo mýdla. Zmrzlé končetiny dokážou krásně prohřát voňaví plyšáci z mikrovlnky. Pro oko tu jsou nové designové diáře, pro ucho hrací přáníčka, na dotek překvapí relaxační míčky a pod nos vám zavoní olejové esence – v našich prodejnách na Vás zkrátka čeká potěšení všech smyslů.
http://www.albi.cz/darky-a-prani/

Kdo si hraje, nezlobí!

V Albi se tímto heslem také řídíme, a tak u nás naleznete i nespočet originálních společenských her, i pro ty nejmenší hráče. Zaměřujeme se na široké spektrum zábavných her – logické a paměťové, partnerské, strategické, vědomostní a hry vhodné ke skleničce či na party.
http://www.albi.cz/hry-a-zabava/

Víme, co udělá radost vašim blízkým.

Je toho mnoho a ještě více, z čeho vybírat! Stačí navštívit jednu z našich Albi prodejen a nechat se pozitivně inspirovat. Proč být také otrávený z Vánoc? Přestaňte se honit za originálními dárky, nechte dárky, aby dohnali Vás. Setkáte se s nimi v 17 prodejnách Albi po celé ČR. A pamatujte, u nás není nakupování utrpení, ale zábava.
http://www.albi.cz/prodejny/kde-nas-najdete/

Témata: Rodina

Video