Maminka.czTěhotenství

Jitka Boho čeká miminko: Podívejte se na exkluzivní fotky, na kterých sladké tajemství ještě ukrývala

Simona Formánková 1.  5.  2022
Když jsme Jitku s dcerou Rosálkou fotili na titulku květnového vydání časopisu Maminka a zpovídali ji, ještě své tajemství pečlivě střežila. Určitě se ale můžete začíst do jejích názorů na výchovu. Za pár měsíců je totiž bude uplatňovat už dvakrát!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jitka Boho přivítala "lásky čas" opravdu více než symbolicky. Pod instagramovým příspěvkem s tradiční fotkou prvomájového polibku se skrýval důležitý vzkaz - v říjnu se tato usměvavá brunetka stane podruhé maminkou! Jak se na sourozence těší její dcera Rosálka?

"První máj aneb klokan přiletí v říjnu" napsala Jitka Boho k fotce, na které si s přítelem Tomášem oznamují, že budou rodina. "A bude to teda velký dobrodružství," přidala další větu nastávající maminka. V mateřství není žádným nováčkem, z předchozího vztahu s hudebníkem Lukášem Boho má totiž šestiletou dceru Rosálku. 

VIDEO: Jitka Boho exkluzivně pro časopis Maminka: Nejsem máma hrotitelka

Nyní už však zpěvačka několik měsíců doslova září po boku pražského radního Tomáše Hřebíka. Na veřejnosti se příliš neukazují, Jitka nesdílí ani společné fotky na svém instagramovém profilu. Mohlo by se tak zdát, že je jejich vztah zatím v plenkách. Dnes je jasné, že tomu tak není. Společně s prvními společnými fotkami odhalili i své velké tajemství. 

Klepněte pro větší obrázek

K otázce druhého děťátka se Jitka vyjádřila i během exkluzivního rozhovoru pro náš časopis. Tedy jen krátce předtím, než se rozhodla jít s pravdou ven. "Strašně se na to těším, dítě je ten největší dar!" A jak se na sourozence těší Rosálka? "Snad jen jednou řekla, že by možná tu sestřičku brala. Ona emoce trochu skrývá a nechce o tom mluvit. Ale věřím, že bude ten typ ochranitelky, taková Xena, která se postaví čelem s bude mi pomáhat," řekla nám Jitka.

Témata: Těhotenství, Slavné maminky, Miminko, Instagram, Celebrity, Dcera, Sourozenci, zpěvačka, Sociální sítě, Jitka Boho, Láska, Tajemství, Tomáš, Jitka, Taj, Xena, Hrot, Rosálku, Lukáš Boho, Sla, První máj, Maminka, Fotka