Maminka.czTěhotenství

Jsem těhotná, nebo ne? Takhle poznáte těhotenství i bez testu

Není to klišé, že těhotenství je jiný stav. Zpočátku to může vypadat jako chřipka, zkažený žaludek, špatná nálada nebo třeba jako zamilovanost. Ale pokud jste ke svému tělu a mysli vnímavá, můžete svůj stav plný očekávání odhalit dříve než těhotenský test. Jak a podle čeho? Prozradíme.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Nepatřím mezi lidi, kteří dokážou naslouchat svému tělu, a jinak tomu nebylo ani v těhotenství. Nepoznala jsem na sobě nic a celý měsíc jsem jen zběsile pouštěla proudy na těhotenské testy, než mi jeden konečně ukázal dvě čárky. Naopak moje kamarádka to věděla hned. Tehdy jsem si myslela, že si to jen namlouvá, protože stejně jako já chce už už vidět dvě čárky na těhotenském testu. Měla ale pravdu, byla v tom a poznala to na sobě.

VIDEO: Těhotenský test a příznaky těhotenství. Jak ho zaručeně poznat?

Témata: Těhotenství, Než otěhotníte, Časopis Maminka, Tipy a rady v těhotenství, Těhotenský test, Menstruace, Plodné dny, Ovulace, Plastová nádobka, Majda, Krásná zpráva, Andrea Růžičková, Oplození, Jak, Zvýšená hladina, Zárodek, Jan, Nepřeberné množství, Drogérií, Pozitivní výsledek, Test, Ospalost, Maminka Eva, Čárka, Ledvina, Těhotenské testy na Heureka.cz