Maminka.czKrása a styl

Jste hruška, jablko, nebo obdélník? Víme, které typy džínů zalichotí vaší postavě

redakce 12.  5.  2017
Není snad žena, která by ve svém šatníku neměla několikery džíny. Ne všechny typy jsou ale vhodné pro každého. Máme pro vás snadný návod, jak zjistit, které rifle jsou pro váš typ postavy nejvhodnější.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Bootcut, bell bottom, boyfriend nebo dokonce boyfriend skinny? Že vám to nic neříká? Jedná se o označení střihu, který najdete na cedulce. Ne všechny se ale hodí pro každý typ postavy.

Tvar postavy tzv. hruška

Pokud nemáte žádné bříško, ale zase vám příroda nadělila větší zadek a silnější stehna, budou pro vás ideální džíny s vyšším pasem, nohavice byste měla zvolit spíše rovné a slim vyměnit za rifle s označením straight. Pro postavu typu hruška jsou vhodnější tmavší odstíny.

To je zjištění! Mámy s velkým zadkem mají prý inteligentnější děti

Tvar postavy tzv. jablko

Typ "jablko" je pravý opak "hrušky". Takže pokud máte štíhlé nohy, ale trápí vás větší bříško, vybírejte rozhodně džíny s vyšším pasem, které tento nedostatek zakryjí. Ideální pro vás jsou rovně střižené nohavice a džíny typu boyfriend.

Tvar postavy tzv. obdélník

Pokud máte dlouhé štíhlé nohy, ploché bříško, ale zase vás trápí nevýrazný pas, budete nejspíše patřit do této kategorie. Bez problémů si můžete dovolit úzké skinny, ale bát se nemusíte ani zkrácených nohavic, které vypadají skvěle a jsou v kurzu. Díky plochému bříšku se nemusíte bát ani kalhot s nízkým pasem.

A tady máme jednoduchý přehled jednotlivých typů džín

Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek

Které džíny nosíte nejraději?

Trendy účes? Tento copánek zvládnou i zaneprázdněné maminky
Galerie: Podívejte se na první fotky těhotné Agáty Prachařové s bříškem
Vezměte si kapesníčky: Miminko poprvé slyší maminku díky naslouchátku, jeho reakce vás dojme

 

Témata: Video, Jen pro maminku, Krása a styl, Hruška, Ploché bříško, Post, Pravý opak, Pošta, Typ, Kategorie, Vaš, Copánek