Maminka.czSlavní rodiče

Julia Roberts & George Clooney: Nerozluční parťáci ve filmu i soukromí. Jak hercova dvojčata oslovují slavnou tetičku?

Dita Mrázková 18.  11.  2022
Znají se už přes dvacet let a za tu dobu o sobě vědí úplně všechno. Oba jsou hollywoodskými stars, oba mají stejný smysl pro humor, oba mají zkušenost s dvojčaty. Pravidelně se navštěvují a u příležitosti jejich nového filmu prozradili také pikantnosti ze svého soukromí.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Poprvé se spolu před kamerou objevili v roce 2000 při natáčení Dannyho parťáků. Oba věděli naprosto hned, že opravdového parťáka našli i jeden v druhém.

"Ve chvíli, kdy jsme se potkali, jsme hned našli společnou řeč. Krásné je, když pracujete s lidmi, kteří berou svou práci vážně, ale neberou vážně sebe. A přesně taková je Julia," řekl o své herecké kolegyni a kamarádce slavný fešák.

VIDEO: Nikol Leitgeb exkluzivně pro časopis Maminka

Aktuálně jsou k vidění v romantické komedii Vstupenka do ráje, v  níž si zahráli rozvedený pár, který se spojí, aby zabránil svatbě jejich dcery. "V okamžiku, kdy jsem si přečetl scénář, jsem zavolal Julii a zeptal jsem se: 'Dostala jsi to?' A ona řekla: 'Ano.' A já jsem řekl: 'A vezmeš to?' A ona na to: 'A ty?' A já jsem řekl: 'Jo, když to vezmeš ty,'" nechal se slyšet George.

Ostatně i Julia potvrzuje, že v Georgeovi našla kamaráda na život a na smrt. A měla pravdu, nejenže si zahráli společně už v několika filmech, ale významné role hrají i v soukromí toho druhého. 

Hercova manželka Amal, se kterou vychovává dvojčata Ellu a Alexandera, v rozhovoru pro CBS Morning prozradila, že děti říkají slavné herečce "tetička Juju" a mají ji moc rády. A stejně tak se mají rády Julia a Amal. Ta prý na krásnou manželovu kolegyni nikdy nežárlila. Julia se nechala krátce před jejich svatbou slyšet, že je moc ráda, že si George našel tak úžasnou, krásnou a chytrou ženu. "George je tak šťastný, a to je to, na čem mi záleží. Jediná rada, jak mít šťastné manželství, je najít tu správnou osobu. A tu George našel," řekla dojatá Julia.

Klepněte pro větší obrázek

A podporu od George měla v době svého těhotenství i sama herečka. Když v roce 2004 čekala dvojčata Hazel a Phinnaeuse, herec ji prý hodně podporoval.

"Byl to úžasný posun v našich vztazích, protože původně to byly jen žerty a vzájemné škádlení," vzpomínala na období Julia, která George pochválila i za jeho maximální gentlemanství. "Pořád se mě ptal, jak se cítím, zda si nepotřebuji sednout a zda mám dost vody," prozradila.

Nějakou dobu se svým mužem Danielem pobývala i v hercově italském sídle. "Když k nám potom zavítala s těmi svými příšerami Hazel, Phinnaeusem a Henrym, bylo to sice divoké, ale konečně jsem měl v domě skutečné lidské bytosti a ten výbuch jsem si dokonale užil," zavzpomínal George.

Zdá se, že tohle dlouhodobé přátelství jednou i ty hory přenese...

Témata: Děti, Slavní rodiče, Láska a vztahy, Slavné maminky, Slavní tatínci, Výchova, Rodičovství, Životy slavných, Rodina a vztahy, Rodiče, Dvojčata, herečka, Herec, Děti slavných, film, Hollywood, ikona, filmová role, natáčení, Nikol Leitgeb, Julia Roberts, Filmová novinka, Komedie, George Clooney, Phinnaeus