Maminka.czZa zábavou

Kam na výlet? Za včelkou Májou a přáteli do nového zábavního parku!

redakce 27.  12.  2021
Vánoční svátky jsou za námi a spolu s nimi i shon a napětí, jestli všechno vyjde podle plánu. Chtělo by to nějaké odreagování, při kterém se budete cítit jako v pohádce, říkáte si? Máme pro vás inspiraci na zábavu pro celou rodinu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Vezměte své nejbližší na výlet do pohádkového světa včelky Máji, Vilíka a Vikinga Vika. V unikátním zábavním parku si užijete dvanáct tematických atrakcí pro malé i velké. Báječné občerstvení si vychutnáte v restauraci uvnitř obřího stromu a z obchůdku se spoustou hraček si domů odnesete oblíbené postavičky na památku. V Majalandu Praha si budete připadat jako v pohádce!

První zábavní park Majaland Praha u nás vyrostl v těsné blízkosti letiště, otevřel se 27. prosince a díky ploše téměř devět tisíc metrů čtverečních jde o vůbec největší krytý zábavní park s celoročním provozem v tuzemsku. To vše v duchu pohádkového dobrodružství s včelkou Májou, Vilíkem a Vikingem Vikem.

Mezi hlavními lákadly nechybí mezi nimi 220 metrů dlouhá horská dráha, na které se každou hodinu sveze až 550 lidí rychlostí 40 kilometrů v hodině, až deset metrů vysoké kolotoče, třiatřicetimetrová skluzavka, obří houpačky či autodrom. Těmito atrakcemi to ale rozhodně nekončí. 

„Majaland Praha je zábavní park se vším všudy. Vedle atrakcí proto nabídne třeba i dětské divadlo, hračkářství a restauraci. A také úplně fantastickou příležitost, jak oslavit narozeniny, uspořádat párty nebo si užít koncert dětských idolů,“ vysvětluje ředitel projektu Majaland Praha Otto Jerman.

Majaland Praha je součástí outletového a zábavního centra POP Airport, které najdete v blízkosti pražského ruzyňského letiště. Vydat se můžete i na unikátní expedici mezi velikány druhohor do Dinosauria Muzeum Prague, objevit krásu více než 200 ikonických automobilů a motocyklů v Classic Cars Gallery nebo si vychutnat oběd na zastřešené terase při sledování přistávajících letadel.

Témata: Rodina, Kam s dětmi, Naše tipy, Tipy na výlet, Maminka cestuje, Za zábavou, Dinosauria Muzeum, Zábavní park, Inspirace, Výlet, Vánoční svátek, Vilík, Zábava, Pohádka, Žába, Majaland, Dinosauria Muzeum Prague, Ott, POP Airport, Kryt, Majalandu, Včelka, Praha, Ruzyňské letiště, Viking Vik