Maminka.czKam s dětmi

Kam vyrazit o víkendu? Na veletrh FOR KIDS nebo výstavu Trnkova zahrada 2

Markéta Novák Matějková 13.  4.  2018
Víkend je před námi, a vy ještě nemáte plán, jak ho s dětmi využijete? Třeba vás inspirují naše tipy.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Vše pro děti od narození až po školáky najdete na FOR KIDS

Klepněte pro větší obrázek

Čekáte miminko a chcete se zorientovat na trhu dětských potřeb, ale nechce se vám obíhat jednotlivé obchody a na internetu si nemůžete produkty zase vyzkoušet? V tom případě je veletrh potřeb pro děti FOR KIDS, který se bude konat 12.–15. dubna v PVA EXPO PRAHA v Letňanech, vaší správnou adresou.

Veletrh FOR KIDS se letos bude konat už počtrnácté. Za tu dobu si získal renomé a každoročně patří k nejnavštěvovanějším jarním veletržním akcím právě pro svou pestrou nabídku potřeb, her a hraček pro děti a vybavení pro miminka. Na veletrhu tak skvěle za veletržní ceny nakoupí nejen nastávající rodiče, ale také ti, kteří mají doma děti školou povinné.

Kočárky: Poslední výstřelky i klasika

Tradičně nebude na veletrhu chybět přehlídka dětských kočárků, která potěší jak maminky, které nedají dopustit na klasický vzhled kočárků, tak i maminky preferující luxusnější a designové provedení. Novinkové řady kočárků na FOR KIDS představí například značky Junama, Bebetto, Adamex, Easywalker, Patron a mnoho dalších.

O prázdninách výletíme! Tohle jsou naše oblíbená místa

Sportovně založení rodiče zase mohou vybírat z dětských sportovních vozíků Thule Chariot a Croozer včetně sportovních kočárků Thule. 

O tom, že látkové pleny zažívají renesanci, není pochyb. Pokud i vy patříte k vyznavačům tzv. látkování, určitě si vyberete z nabídky vystavovatelů vyrábějících látkové pleny a kalhotky. Za všechny přihlášené to jsou například Petit Lulu, Bamboolik nebo Mamaja.

Hola, jaro volá

Nenechte se zmást, veletrh není rozhodně určen jen těm nejmenším. Výhodně nakoupit zde můžete také dětskou módu na období jaro/léto, a to ve velikosti od miminek až po školáky. A protože jarní období přímo vybízí k venkovním aktivitám, nemůže na veletrhu chybět ani nabídka nejrůznějších motorek, odrážedel, kol a samozřejmě koloběžek. Ty od Yeddoo se každoročně těší velké oblibě už nejen mezi dětmi, ale i rodiči, kteří si pořizují koloběžky ve velikosti pro dospělé a stejně jako u kola si k nim dokupují speciální cyklosedačky. Těšit se můžete také na nové stolní hry od společnosti ALBI.

Čtyři dny plné zábavy

Součástí veletrhů pro děti je bohatý doprovodný program. Stejně jako v předchozích letech, tak i letos je jedním z partnerů doprovodných programů Česká obec sokolská, která opět pro děti připravila v hale velkou pohybovou zónu a přehlídku sportovních a tanečních dovedností juniorských sportovců.  Víkend svým pásmem pro děti zpestří prasátko Piggy. 

Po celou dobu konání veletrhu bude k dispozici fotografický ateliér Galleria, kde můžete své dítko nejen profesionálně nechat vyfotit za symbolickou cenu, ale navíc ho také přihlásit do soutěže Dětská tvář veletrhu.

Témata: Miminko, Kam s dětmi, Maminka cestuje, thule, Zahrada, Praha, Linie, Správná adresa, Parní vlak, Prokop, Mamut, PVA Expo, Moderní technologie, Kocour, Instalace, Konání, Výstava, Tramvaj, Parní lokomotiva, Milovník, Sportovní dovednost, Smíchov, Dětský kočárek, Velká obliba, Jarní období, Zahrada na Heureka.cz