Maminka.czKam s dětmi

Kam vyrazit s dětmi na hory. Tyto horské hotely jsme osobně vyzkoušeli

Alice Rossi 19.  1.  2018
Je spousta chat, hotelů a hotýlků, kam v zimě vyrazit. Tady vám představujeme ty, které jsme v redakci osobně vyzkoušeli. A doporučujeme! Blíží se jarní prázdniny a je čas poohlédnout se po místě, kam s dětmi vyrazíte užít si zimní radovánky. Třeba se vám následující tipy budou hodit.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Horský hotel Kladenka

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Tady jsou na děti a rodiny připraveni. A vím, o čem mluvím, protože jsme sem přijeli fotit módu se čtyřmi dětmi a občas to bylo dost divoké. Co by vás jako potenciální klienty mohlo zajímat? Že tu je velká hernička, bazén, dětský vlek a hlavně výborně tu vaří! I kafe!

A to bývá na horách velký problém. Pokud přijedete s miminkem, je tu samozřejmostí dětská postýlka, jídelní stolička, mikrovlnka pro ohřev jídla. Budete se tu cítit prostě skvěle! A do Pece a na Javor je to, co by kamenem dohodil. Více na kladenka.cz

Žižkova Bouda

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Máte rádi retro? Pamatujete si, jak jste vy jako děti jezdili na hory? Na ty velké dřevěné chalupy, kde jste si jako děti hráli s dalšími dětmi na honěnou, běhali po schodech nahoru a dolů a vaši rodiče seděli ve dřevem obležené restauraci a popíjeli svařák? Tak tohle si můžete užívat jen kousek nad Pecí pod Sněžkou.

Vleky jsou tu kousek, turistické trasy hned za chalupou. Vydatná snídaně zárukou. Hernička u jídelny zaručí poklidné ráno. Více na zizkovabouda.cz.

Hory hlásí ideální sněhové podmínky. Kam tedy s dětmi o víkendu vyrazit?

Srní

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Jó, Šumava. To je panenská příroda, nádherné běžkařské tratě a pohodové sjezdovky pro malé začátečníky. My si tu užívali na teambuildingu a přesvědčili jsme se, že moderní hotel v Srní může poskytnout komfort, který každá rodina potřebuje. Dobré jídlo, dobré pití, dostatek prostoru a hlavně velký bazén a sportovní halu pro případ, že by vám počasí nebylo nakloněno nebo už vaše ratolest potřebovala od procházek a lyžování odpočinek. Více na hotely-srni.cz.

Dětský hotel Oberjoch

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

To je prostě lahůdka pro všechny rodiče, kteří chtějí spojit rodinný pobyt na horách s odpočinkem. No taky jsem se divila, ale tady to jde dohromady. Přivítají vás s dětskou láhví na vodu, plyšáčkem koníka, velkým lobby s obrovskou hernou, kde můžete vysedávat a nalévat se čajem.

Nechybí tu bazén, vířivka, dětský bazén, tobogan, herna s prolézačkami, herna s dřevěnými hračkami, hlídání dětí od půl roku, půjčovna kočárků, vozíků a všeho, co si jen vzpomenete. A navíc plná penze, doplněná o odpolení svačinu. Sem prostě chcete! Nejen kvůli tomu malému bunkru, co je na každém pokoji. Více informací na kinderhoteloberjoch. de.

VIDEO: Skicentrum Deštné v Orlických horách

Hurá na lyže! Víme, kam vyrazit o vánočních prázdninách s dětmi za sněhem
Vydatné svačiny ideální na hory
Výživa a stravování

Vydatné svačiny ideální na hory

Oblékejte děti na hory správně, jen tak se budou cítit komfortně
Témata: Časopis Maminka, Kam s dětmi, Maminka cestuje, Horský hotel, Hora, Srní, Bazén, Bunkr, Hotýlek, Orlické hory, Stolička, Ohře, Herna, Tobogan, Koník, Sportovní hala, Panenská příroda, Dětský bazén, Žižkov, Jarní prázdniny, Potenciální klient, Dětská postýlka, Dřevěná hračka, Pec pod Sněžkou, Velký problém