Maminka.czSlavní rodiče

Kate a princ William čekají potomka – radostná zpráva potvrzena

LH 4.  12.  2012
Kate a princ William čekají potomka – radostná zpráva potvrzena
Dlouho očekávaná zpráva byla včera konečně potvrzena. Na královský dvůr přibude nový potomek. Oficiálnímu prohlášení „napomohla“ hospitalizace třicetileté Kate do nemocnice kvůli silné ranní nevolnosti.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Zvěsti o těhotenství oblíbené vévodkyně se objevují už od její svatby. O údajném těhotenství informoval například britský bulvární plátek Star v dubnu loňského roku. Poslední spekulace o graviditě se objevily minulý týden a tentokrát se jednalo o trefu do černého. Hospitalizace Catherine kvůli silným ranním nevolnostem už jen uspíšila oficiální potvrzení.

Vzhledem k tomu, že Kate je na samém začátku těhotenství, předpokládá se, že zůstane v nemocnici několik dní, aby si řádně si odpočinula a nabrala síly. Ve chvíli, kdy budoucí maminku sleduje celý svět, je pro ni určitě příjemnější zůstat skryta v soukromí a bezpečí.

V kolikátém měsíci vévodkyně je však mladý pár odmítl sdělit. Termín porodu tedy i nadále zůstává tajemstvím. V pořadí nástupnictví na trůn bude jejich prvorozený potomek třetí – ať už půjde o holčíčku, nebo o chlapce.

Témata: Slavní rodiče, Princ William, Prvorozený potomek, Catherine, Řád, Mladý pár, Kate a princ William, Princ, Radostná zpráva, Kate, Radost, William, Kat